Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
05.12.2018 10:10

V Šamoríne sa konalo ustanovujúce zasadnutie mestského zastupiteľstva


Ilustračná snímka MsÚ


V Šamoríne sa v pondelok (3.12.) uskutočnila ustanovujúca schôdza mestského zastupiteľstva, na ktorej poslanci rozhodli o obsadení odborných komisií.


Zasadnutia sa zúčastnil aj predseda Trnavského samosprávneho kraja Jozef Viskupič, ktorý vo svojom prejave vyzdvihol dôležitosť spolupráce vedenia vyššieho územného celku a jeho sedemnástich miest.       

Ako uvádza mesto na svojej webovej stránke, bude mať 11 odborných komisií (komisia výstavby, územnej správy a rozvoja mesta, komisia finančná a správy majetku mesta, komisia školstva a výchovy, komisia kultúry, komisia športu a mládeže, komisia ochrany životného prostredia, komisia dopravy, verejného poriadku a požiarnej ochrany, komisia podnikateľskej činnosti a cestovného ruchu, komisia sociálna, zdravotná a bytová, komisia na ochranu verejného záujmu pri výkone funkcií funkcionárov mesta Šamorín, komisie na prešetrovanie sťažností v Šamoríne a v mestskej časti Mliečno). Okrem toho bolo zvolených šesť sobášiacich poslancov.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.12.2017
Ustanovujúce zasadnutie novozvoleného Zastupiteľstva NSK
Ku konštruktívnej spolupráci na rozvoji kraja pre spokojný život jeho obyvateľov vyzval predseda NSK Milan Belica novozvolených krajských poslancov na ustanovujúcom zasadnutí novozvoleného Zastupiteľstva Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK), ktoré sa konalo v pondelok 4. decembra.
viac
29.11.2018
V Dunajskej Strede sa konalo ustanovujúce zasadnutie mestského zastupiteľstva
Ustanovujúca schôdza mestského zastupiteľstva, na ktorej poslanci rozhodli o obsadení mestskej rady a komisií, sa vo štvrtok konala v Dunajskej Strede.
viac
29.11.2018
V Galante sa konalo ustanovujúce zasadnutie mestského zastupiteľstva
Ustanovujúca schôdza mestského zastupiteľstva, na ktorej poslanci rozhodli o vytvorení komisií, sa v utorok (27. 11.) uskutočnila v Galante.
viac
05.11.2022
Manuál pre ustanovujúce zasadnutie obecného zastupiteľstva
Ministerstvo vnútra SR pre obce a mestá pripravilo metodický návod pre zabezpečenie ustanovujúcich zasadnutí v komunálnych voľbách zvolených obecných zastupiteľstiev.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %