Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
13.12.2018 02:10

V Sládkovičove budú vianočné trhy na podporu škôl


Ilustračný výrez plagátu


Na námestí v Sládkovičove budú v piatok (14. 12.) od 15. h vianočné trhy na podporu školám. V sprievodnom programe od 16. h vystúpia žiaci miestnych škôl, chlapci a dievčatá z Detského centra Hrajkovo, spevokol Klubu seniorov a Ekumenický spevácky zbor.


Ako uviedla Zuzana Červenková z mestského úradu, pôjde o klasické vianočné trhy so stánkami, predajné stánky však budú mať aj školy. "Budú ponúkať vlastnoručne vyrobené dekorácie. Celé je to o podpore sládkovičovských škôl, ktoré si na oplátku pre divákov pripravili program."    

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
21.12.2018
Na malackých školách zavládla vianočná atmosféra
Priestory malackých škôl sa počas adventu zmenili na dejisko vianočných trhov a jarmokov s množstvom krásnych a originálnych produktov, zaujímavým programom a výborným občerstvením. Sviatočnú atmosféru dotvárala skvelá nálada, lákavé vône i hudba ohlasujúca blížiace sa Vianoce.
viac
30.10.2020
Do kampane Do školy na bicykli sa zapojilo 238 škôl z celého Slovenska
V poradí šiesty ročník kampane Do školy na bicykli priniesol aj napriek pandemickej situácii rekordnú účasť škôl. Do kampane sa zapojilo 238 materských, základných či stredných škôl z celého Slovenska.
viac
01.12.2022
Advent bude patriť trhom, koncertom i výlovu kaprov
Advent v Prievidzi ponúkne vianočné trhy, blší trh, koncerty miestnych umelcov i výlov kaprov. Program pripravilo mesto a Kultúrne a spoločenské stredisko (KaSS) až do konca decembra, otvorí ho Mikuláš sprievodom mestom v nedeľu (4. 12.) a ukončí vítanie nového roka.
viac
17.12.2022
V Starej Ľubovni sa konajú vianočné trhy, požehnajú na nich drevený betlehem
V Starej Ľubovni v piatok začínajú tradičné vianočné trhy, potrvajú do soboty 17. decembra a prvýkrát sa konajú v historickom centre, na Námestí sv. Mikuláša.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %