Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
13.12.2018 02:10

V Sládkovičove budú vianočné trhy na podporu škôl


Ilustračný výrez plagátu


Na námestí v Sládkovičove budú v piatok (14. 12.) od 15. h vianočné trhy na podporu školám. V sprievodnom programe od 16. h vystúpia žiaci miestnych škôl, chlapci a dievčatá z Detského centra Hrajkovo, spevokol Klubu seniorov a Ekumenický spevácky zbor.


Ako uviedla Zuzana Červenková z mestského úradu, pôjde o klasické vianočné trhy so stánkami, predajné stánky však budú mať aj školy. "Budú ponúkať vlastnoručne vyrobené dekorácie. Celé je to o podpore sládkovičovských škôl, ktoré si na oplátku pre divákov pripravili program."    

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.08.2017
Slovensko získa vyše tri milióny eur na podporu zdravej výživy na školách
Vyše tri milióny eur dostane Slovensko prostredníctvom nového program EÚ na podporu konzumácie mlieka, ovocia a zeleniny na školách. Program začína platiť od 1. augusta a začne sa realizovať v celej Únii od prvého dňa školského roka 2017/2018.
viac
10.11.2017
V BBSK sa do zážitkových programov lesnej pedagogiky zapojilo 13 MŠ
Celkom 13 materských škôl (MŠ) z okresov Zvolen, Banská Bystrica a Banská Štiavnica sa tento školský rok prihlásilo do zážitkových programov lesnej pedagogiky pre MŠ, ktoré organizuje Národné lesnícke centrum (NLC) vo Zvolene.
viac
21.12.2018
Na malackých školách zavládla vianočná atmosféra
Priestory malackých škôl sa počas adventu zmenili na dejisko vianočných trhov a jarmokov s množstvom krásnych a originálnych produktov, zaujímavým programom a výborným občerstvením. Sviatočnú atmosféru dotvárala skvelá nálada, lákavé vône i hudba ohlasujúca blížiace sa Vianoce.
viac
09.11.2020
Pomoc potrebujú jedálne verejných škôl, neštátne poukazujú na nerovnosť
Zástupcovia cirkevných a súkromných škôl a školských zariadení poukazujú na nerovnosť medzi verejnými a neštátnymi zriaďovateľmi. Uviedli to v súvislosti s financiami, ktoré rezort školstva vyčlenil školám na nákup zariadenia pre školské jedálne.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %