Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
20.12.2017 01:14

Verejnosť vyberá najlepších v cestovnom ruchu PSK 2017


Logo.


V pondelok 18. decembra sa začala hlasovacia časť ocenení Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja 2017. Verejnosť v online hlasovaní vyberá NAJ zariadenia, zamestnancov a produkty cestovného ruchu.


Štvrtý ročník ocenení Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja vyhlásila Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska, ktorá zastrešuje rozvoj cestovného ruchu v Prešovskom kraji.

Hlavnou úlohou ocenenia Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja je oceniť a motivovať ľudí, ktorí pracujú v cestovnom ruchu, pomáhajú pri jeho rozvoji a môžu byť vďaka svojim kvalitám vzorom pre ostatných. Ocenenie má dve formy – výber odbornej poroty a online hlasovanie verejnosti.

Do konca novembra 2017 mohla široká verejnosť nominovať osobnosti, organizácie, produkty, zariadenia a zamestnancov, ktorí prispievajú k rozvoju turizmu v kraji.

Z nominácií vyberie víťazné osobnosti a produkty odborná porota. Najlepšie zariadenia, zamestnancov a jeden najobľúbenejší produkt vyberá verejnosť v online hlasovaníod 14. decembra 2017 do 14. januára 2018 na stránke www.severovychod.sk.

Hlasovať je možné v kategóriách NAJ kultúrno-náučné zariadenie, NAJ informačné zariadenie, NAJ ubytovacie zariadenie, NAJ reštaurácia, NAJ kaviareň/bar/čajovňa, NAJ zamestnanec CR a NAJ produkt 2017. Práve kategória NAJ produkt je od minulého roka posilnená aj hlasovaním verejnosti, kvôli popularizácii zaujímavých a prínosných aktivít v oblasti rozvoja turizmu. Nominovaných bolo spolu trinásť produktov podporujúcich návštevnosť kraja a služby v cestovnom ruchu.

„Už samotná nominácia je pre zariadenia, produkty i zamestnancov určitou satisfakciou, zviditeľnením a ocenením ich doterajších kvalít. Spoločným menovateľom nominovaných je kvalita a atraktívnosť daného zariadenia alebo produktu a úroveň služieb, ktoré poskytujú. O anketu a ocenenie je veľký záujem zo strany odbornej i laickej verejnosti, z čoho máme veľkú radosť,“ uviedol Martin Janoško, riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska.

Víťazi si ocenenia prevezmú už tradične na najväčšej slovenskej výstave cestovného ruchu ITF Slovakiatour 25. januára 2018 v Bratislave.

Nominované produkty

HLASOVANIE

Autor: (Barbora ČECHOVÁ, KOCR Severovýchod Slovenska)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.11.2017
Nominácie na Najlepších v cestovnom ruchu Prešovského kraja sú otvorené
Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska vyhlásila štvrtý ročník ocenenia Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja. Verejnosť môže do konca novembra 2017 nominovať osobnosti, organizácie, produkty, zariadenia a zamestnancov, ktorí prispievajú k rozvoju turizmu v kraji.
viac
12.01.2018
Ocenia osobnosti a produkty cestovného ruchu Prešovského kraja 2017
Ocenenia za prínos v rozličných oblastiach cestovného ruchu v Prešovskom kraji budú udelené štyrom osobnostiam. Odborná porota tiež vybrala tri NAJ produkty roku 2017, ktoré prispeli k rastu návštevnosti a propagácii kraja.
viac
21.01.2018
Verejnosť vybrala zariadenia, zamestnancov a produkty cestovného ruchu
Verejnosť v online hlasovaní vybrala najlepšie zariadenia, zamestnanca a produkt cestovného ruchu Prešovského kraja za rok 2017. Víťazi ankety doplnia výber odbornej poroty, ktorá ocenila štyri osobnosti a trojicu produktov z oblasti turizmu Prešovského kraja.
viac
30.11.2020
Anketu Najlepší v cestovnom ruchu PSK prispôsobili koronakríze
Siedmy ročník ankety Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja za rok 2020 vyhlásila Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska. Tradičné kategórie tento rok nahradia len dve, reagujú tak na situáciu okolo nového koronavírusu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %