Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
15.12.2018 09:55

Vianočné trhy v Malackách sa začínajú už dnes


Adventné Malacky - ilustračný výrez plagátu


Adventné Malacky 2018 pokračujú tradičnými vianočnými trhmi, ktoré sa začínajú dnes 15. decembra v centre mesta na Mierovom námestí a potrvajú do soboty 22. decembra.


Počas víkendu sa ich dejisko rozšíri aj na Hviezdoslavovu a Bernolákovu ulicu. Čaká na vás bohatý program a skvelé občerstvenie vo vianočnej dedinke.

O 13.30 h sa predstaví Divadlo Žihadlo, ktoré vystrieda Folklórny súbor Macejko a v podvečer zaspieva speváčka Anita Soul. Slávnostné otvorenie vianočných trhov je naplánované na 18.55 h. Večerné pódium bude už patriť Petrovi Cmorikovi, ktorý pre Malacky zaspieva svoje hity.

V nedeľu 16. decembra sa program začína predstavením pre deti v podaní Mici a Mňau. O 15.50 h očakávajte Anglické divadlo a večer príde spevák, skladateľ, hudobník a spoluzakladateľ skupiny Elán Vašo Patejdl. Záver dňa spríjemní svojím vystúpením Monika Ližbetin.

Prijmite pozvanie a príďte s nami otvoriť vianočné trhy, pochutiť si na skvelých špecialitách a užiť si fantastickú atmosféru, ktorá patrí k Vianociam.

Viac na www.malacky.sk

 

Autor: -red-


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.12.2016
Vianočné trhy zaplnia námestia v celom regióne!
K reťazi vianočných trhov v Bratislavskom kraji sa tento víkend pridajú Vianočné trhy v Rusovciach, v Bratislave v Starej tržnici, Pezinku, Dunajskej Lužnej, Slovenskom Grobe, Hrubej Borši, Moste pri Bratislave a Malackách.
viac
21.12.2018
Na malackých školách zavládla vianočná atmosféra
Priestory malackých škôl sa počas adventu zmenili na dejisko vianočných trhov a jarmokov s množstvom krásnych a originálnych produktov, zaujímavým programom a výborným občerstvením. Sviatočnú atmosféru dotvárala skvelá nálada, lákavé vône i hudba ohlasujúca blížiace sa Vianoce.
viac
25.10.2022
Do hlavného mesta sa tento rok vrátia tradičné vianočné trhy
Do Bratislavy sa tento rok po pandemickej prestávke opäť vrátia tradičné vianočné trhy. Konať sa majú od 24. novembra do 22. decembra na Hlavnom a Františkánskom námestí. Informuje o tom Bratislavská organizácia cestovného ruchu – Bratislava Tourist Board (BTB) na webovej stránke.
viac
01.12.2022
Advent bude patriť trhom, koncertom i výlovu kaprov
Advent v Prievidzi ponúkne vianočné trhy, blší trh, koncerty miestnych umelcov i výlov kaprov. Program pripravilo mesto a Kultúrne a spoločenské stredisko (KaSS) až do konca decembra, otvorí ho Mikuláš sprievodom mestom v nedeľu (4. 12.) a ukončí vítanie nového roka.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %