Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
11.12.2019 01:50

Vianočné trhy v Šali ponúknu počas adventu pestrý kultúrny program


Ilustračný výrez plagátu. (Zdroj: mesto Šaľa)


Kultúrny program doplnený ponukou rôznych špecialít ponúknu šalianske vianočné trhy. Na pešej zóne potrvajú od 11. do 22. decembra.


Počas dvoch nasledujúcich adventných víkendov sa tu so svojimi vystúpeniami predstavia žiaci Základnej umeleckej školy Šaľa, skupiny Vianočné Materinky, Šalianska dychovka a viaceré folklórne súbory. „Návštevníci sa môžu tešiť na známe speváčky Dominiku Starú a Martinu Schindlerovú,“ pripomenula Dajana Hanesová z mestského úradu.       

Stánky trhovníkov začnú postupne zapĺňať pešiu zónu už v priebehu utorka. „Ponúkať budú medovinu, grilované pochúťky, varené víno i horúcu čokoládu. Návštevníci si tu budú môcť nakúpiť aj rozličný vianočný tovar či hračky,“ doplnila Hanesová.      

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.12.2016
V historickom medzibrání pripravujú Kremnické vianočné trhy
V priestoroch historického medzibránia v Kremnici sa od pondelka 19. decembra do štvrtka 22. decembra budú konať Kremnické vianočné trhy.
viac
20.12.2016
Stropkovčania sa pripravujú na jubilejné vianočné remeselné trhy
Mesto Stropkov sa chystá na jubilejný desiaty ročník Vianočných remeselných trhov. Tradíciu založili v roku 2007 a odvtedy je toto podujatie neodmysliteľnou súčasťou končiaceho sa adventu a príjemného očakávania Vianoc v meste.
viac
28.11.2017
Vianoce prichádzajú do centra Prievidze
Vianočné obdobie začína v meste Prievidza Mikulášskym sprievodom. Pre všetkých Prievidžanov, ale i návštevníkov mesta je po zvyšok decembra pripravených množstvo vianočných aktivít v centre mesta, kde pribudnú stánky s rôznym sortimentom, občerstvením, mobilná ľadová plocha a ďalšie prekvapenia.
viac
23.11.2019
V centre Bratislavy sa začali vianočné trhy, tie mestské majú nový koncept
V centre Bratislavy zavládla vianočná atmosféra. Na Hlavnom, Františkánskom a Hviezdoslavovom námestí sa totiž včera - piatok - začali vianočné trhy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %