Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
14.12.2023 05:05

Vianočný výlov kaprov v Prievidzi


Ilustračná snímka mesto Prievidza


Tradičnou predvianočnou aktivitou v meste Prievidza je výlov kaprov na Námestí Slobody, na ktorú sa tešia mnohí obyvatelia, no najmä deti.


Mesto Prievidza v spolupráci s Mestskou organizáciou Slovenského rybárskeho zväzu každoročne pripravuje Vianočný výlov kaprov, ktorý sa tento rok bude konať v piatok 22. decembra 2023 od 16:00 na Námestí slobody.

„Teší ma, že toto tradičné podujatie si získalo veľkú popularitu najmä medzi rodinami s malými deťmi. Už tradične je počas Vianoc jedným z najnavštevovanejších,“ uviedla primátorka mesta Katarína Macháčková.

Mesto Prievidza každoročne podporuje činnosť Mestskej organizácie Slovenského rybárskeho zväzu dotáciou z rozpočtu mesta.

Autor: (Zdroj: Infolist mesta Prievidza)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.12.2019
Predvianočnú ponuku podujatí na námestí doplní i vianočný blší trh
Predvianočnú ponuku podujatí na námestí doplní i vianočný blší trh vianočný blší trh. Stánky so zberateľským sortimentom či ručnou výrobou tam bude môcť verejnosť navštíviť 7. decembra od 9.00 h do 13.00 h, informovala Paulína Kotláriková z Kultúrneho a spoločenského strediska v Prievidzi.
viac
09.12.2019
Na Perínskych rybníkoch začali s výlovom rýb na Vianoce
S výlovom rýb určeným na predvianočný predaj začalo v uplynulých dňoch Občianske združenie Veľká ryba na rybníkoch pri obci Perín–Chym v okrese Košice-okolie.
viac
24.11.2023
Projekt Vianočný stromček odkazov do neba
Nezisková organizácia Sv. Lujza, n.o. – Mobilný hospic organizuje projekt „Vianočný odkaz do neba“. Stromček na ktorý bude možné zavesiť vianočný odkaz bude osadený v spolupráci s mestom Prievidza pri Betleheme pred Piaristickým kostolom.
viac
16.12.2023
Radnica opäť odovzdá vianočný príspevok vybraným rodinám
Prievidzská radnica opäť podporí rodiny, ktoré majú zverené deti do náhradnej alebo pestúnskej starostlivosti. Finančný príspevok dostane tento rok 36 rodín. Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Krajčiová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %