Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
12.10.2018 02:30

Víťazmi Majstrovstiev SR v hasičskom športe sa stali hasiči z Popradu


Ilustračná snímka TASR


Družstvo z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (OR HaZZ) v Poprade zvíťazilo v celkovom bodovaní 46. ročníka Majstrovstiev Slovenskej republiky v hasičskom športe, ktoré sa začali v utorok (9.10.) v Dubnici nad Váhom a v stredu vyvrcholili v areáli OR HaZZ v Martine.


TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia HaZZ.     

"Na stupienku víťazov stáli najčastejšie hasiči z OR HaZZ v Poprade, ktorí predviedli heroický výkon. Druhé miesto obsadili hasiči z OR HaZZ v Martine a na tretej priečke sa umiestnilo OR HaZZ v Kežmarku. Pretekári počas Majstrovstiev SR v hasičskom športe prejavili vysoké športové nasadenie a 46. ročník prežili bez vážnejších zranení," dodala Križanová.       

Na majstrovstvách si zmeralo sily 134 účastníkov z celého Slovenska a 12 družstiev. Súťaž na dubnickom mestskom štadióne sa začala behom na 100 metrov s prekážkami, popoludní na hasičov čakala štafeta na 4 x 100 metrov s prekážkami. V areáli OR HaZZ v Martine si profesionálni hasiči vyskúšali výstup do štvrtého podlažia cvičnej veže a zmerali si sily v kráľovskej disciplíne hasičského športu - v požiarnom útoku.       

Medaily a ceny víťazom odovzdali prezident HaZZ Alexander Nejedlý, riaditeľ Krajského riaditeľstva (KR) HaZZ v Žiline Jaroslav Kapusniak a riaditeľ KR HaZZ v Trenčíne Igor Šenitko.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.11.2018
Dubnická priemyslovka oslavuje sedemdesiatku
Stredná priemyselná škola v Dubnici nad Váhom v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja oslávi okrúhle 70. výročie svojho založenia. Vychovala hokejistu Mária Bližňáka i súčasného župana Jaroslava Bašku.
viac
15.02.2020
Komunikáciu s radnicou má uľahčiť nové klientske centrum
Obyvateľom Dubnica nad Váhom by ešte v tomto roku malo začať slúžiť nové klientske centrum. Vzniknúť má rekonštrukciou vstupných priestorov v budove mestského úradu.
viac
09.05.2020
Na odstraňovanie čiernych skládok v meste doplácajú všetci
V druhej polovici mesiaca apríl mesto Dubnica nad Váhom avizovalo mimoriadny bezplatný zber elektroodpadu a nebezpečného odpadu. V priebehu mája tak samospráva zabezpečí priamo zo sídlisk a mestských častí zber starých chladničiek, práčok, ale aj nepoužitých farieb, olejov či hnojív.
viac
10.12.2020
Budovu ZUŠ zrekonštruujú na bytový dom s 24 bytmi
Mesto Dubnica nad Váhom zrekonštruuje bývalú budovu základnej umeleckej školy (ZUŠ), v ktorej vznikne 24 nájomných bytov. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnilo mesto vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %