Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
21.04.2020 11:58

Výstavba kanalizácie obmedzí na pol roka dopravu na ceste I/61


Ilustračná snímka: (int.).


Okresný dopravný inšpektorát v Považskej Bystrici upozorňuje na dopravné obmedzenia na ceste I/61 medzi Považskou Bystricou a mestskou časťou Považská Teplá. Začali sa v pondelok (20. 4.) a potrvajú až do konca októbra.


Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička, dôvodom dopravných obmedzení je výstavba kanalizácie v Považskej Teplej. Doprava bude vedená v obidvoch protismerných jazdných pruhoch bez výrazných šírkových obmedzení a bude usmerňovaná prenosným dopravným značením, prípadne riadená spôsobilými osobami.

„Polícia žiada motoristov, aby pri prejazde týmto úsekom cesty I/61 dbali na zvýšenú opatrnosť, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali prenosné dopravné značenie a rešpektovali pokyny osôb určených na riadenie premávky,“ zdôraznil Kudlička.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.05.2018
Považskobystrické časti Horný a Dolný Moštenec by mali odkanalizovať tento rok
Považskobystrické mestské časti Dolný Moštenec, Horný Moštenec a Považská Teplá sú poslednými, ktoré nemali kanalizáciu. Oba Moštence by mohli byť odkanalizované do konca roka, v Považskej Teplej chcú s prácami na budovaní kanalizácie začať v budúcom roku.
viac
23.03.2020
V Leviciach začínajú s rekonštrukciou miestnych komunikácií
V Leviciach sa od začiatku tohto týždňa začína plánovaná rekonštrukcia miestnych komunikácií Sládkovičovej, Tyršovej a Saratovskej ulice. Celkové náklady na ich rekonštrukciu a obnovu sú vyčíslené na 225 000 eur.
viac
01.04.2021
Po vyše 40 rokoch sa začína s výstavbou nového mosta v časti Iliaš
Na schátralom moste v banskobystrickej mestskej časti Iliaš sa začínajú prípravné práce. Právoplatné stavebné povolenie a odovzdanie staveniska vysúťaženému zhotoviteľovi znamená, že po viac ako 40 rokoch sa začne s výstavbou nového mosta v tejto banskobystrickej časti.
viac
03.08.2023
Výstavba električkovej trate v Petržalke prinesie ďalšie obmedzenia
Výstavba druhej etapy električkovej trate v bratislavskej Petržalke, spojená s budovaním nových komunikácií a križovatiek, si najnovšie vyžiada dopravné obmedzenia na Jantárovej ceste.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %