Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
08.07.2021 09:25

Výstavba protipovodňových opatrení uzavrie most na Golianovej ulici


Ilustračná snímka: (tasr).


V súvislosti s výstavbou protipovodňových opatrení v Banskej Bystrici bude od 12. júla predbežne do 18. júla na Golianovej ulici uzavretý most ponad rieku Hron.


Na vstup do centra mesta z časti Uhlisko poslúži v tomto období jediný most, ktorý sa nachádza na Ulici 9. mája. V stredu o tom informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vzhľadom na jediný prístupový bod, ktorý je možné použiť na vstup do centra z tejto časti mesta, musia občania počítať s tvorbou kolón. V časoch dopravných špičiek inkriminovanú križovatku riadia policajti,“ zdôraznila hovorkyňa.

Polícia pre zlepšenie plynulosti cestnej premávky v danom mieste ako i širšom okolí počas uzávierky mosta odporúča vodičom, ktorí cestujú z Lučenca, Detvy, Zvolenskej Slatiny, Očovej a iných obcí, použiť na príjazd do mesta Banská Bystrica trasu cez Zvolen–rýchlostná cesta R1–Banská Bystrica a vodičom, ktorí tranzitujú cez Banskú Bystricu, či už v smere od Zvolena alebo Brezna, využiť obchvat mesta.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.08.2019
Na stavbu protipovodňových opatrení v B. Bystrici budú dozerať environmentalisti
Zástupcovia samosprávy na rokovaniach s investorom a stavebníkom presadzujú zmiernenie negatívnych dopadov na prostredie a zdravie obyvateľov.
viac
31.03.2021
Most v Podvaží bude pre rekonštrukciu uzatvorený
K úplnému uzatvoreniu cestného mosta ponad inundačný kanál Váhu na ceste II/507 v považskobystrickej mestskej časti Podvažie dôjde po veľkonočných sviatkoch, a to na obdobie 6 mesiacov. Obchádzkové trasy vedú po cestách II/517, I/61 a I/10, vyznačené budú dočasným dopravným značením.
viac
01.04.2021
Po vyše 40 rokoch sa začína s výstavbou nového mosta v časti Iliaš
Na schátralom moste v banskobystrickej mestskej časti Iliaš sa začínajú prípravné práce. Právoplatné stavebné povolenie a odovzdanie staveniska vysúťaženému zhotoviteľovi znamená, že po viac ako 40 rokoch sa začne s výstavbou nového mosta v tejto banskobystrickej časti.
viac
05.08.2021
Provizórny most v Iliaši od štvrtka opäť dočasne uzavrú
Stavebné práce na výstavbe nového mosta v banskobystrickej mestskej časti Iliaš ponad rieku Hron pokročili a dostali sa do fázy, keď je opäť nutné úplne uzavrieť starý provizórny most, ktorý slúži ako dočasná obchádzková trasa.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %