Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
07.06.2022 04:00

Výstavisko Expo Center Trenčín pozýva na výstavu AQUA


Banner.


Výstavisko Expo Center Trenčín organizuje vo svojom areáli v dňoch 14.  –  15. 6. 2022 už 23. ročník medzinárodnej špecializovanej výstavy vodného hospodárstva, hydroenergetiky, ochrany životného prostredia, odpadového hospodárstva a rozvoja miest a obcí AQUA.


Záštitu nad touto jedinou výstavou svojho druhu na Slovensku prevzalo Ministerstvo životného prostredia SR a odborným garantom je Asociácia vodárenských spoločností. Na výstave AQUA sa pravidelne prezentujú popredné firmy zo Slovenska, svoje zastúpenie tu majú i zahraničné firmy. Na príprave sprievodného programu tradične participuje MŽP SR, AVS, Asociácia čistiarenských expertov SR a  Slovenský národný komitét  IWA.

Súčasťou výstavy bude aj seminár na tému Zákon o verejných vodovodoch a kanalizáciách v praxi a konferencia Priemyselné emisie spojená so slávnostným odovzdaním Národnej podnikateľskej ceny za životné prostredie. 

Výstava AQUA je určená predovšetkým pre odbornú verejnosť, starostom a primátorom miest a obcí, pracovníkom vodohospodárskych spoločností, projektantom a investorom. Poskytuje priestor aj  pre širokú verejnosť a vytvára možnosti pre porovnávanie a využitie prezentovaných produktov a technológií v konkrétnych podmienkach. 

Radi vás privítame v dňoch 14. - 15. 6. 2022 v areáli výstaviska v Trenčíne.

 

Autor: (Expo Center Trenčín)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.04.2019
Štrnásty ročník Trenčianskych robotických dní má najmä motivovať mladých
Medzinárodná súťažná prehliadka robotov sa po roku opäť vracia do krajského mesta. Výstavisko v Trenčíne už po štrnástykrát ovládne vyspelá technológia, roboty a hlavne kreativita pri realizácií myšlienok v oblasti robotiky. Záštitu nad podujatím prevzal predseda TSK Jaroslav Baška.
viac
26.10.2019
Trenčianska župa je lídrom duálneho vzdelávania
Potvrdila to aj výstava Stredoškolák – Hrdina remesla. V poradí 21. ročník výstavy stredných škôl odštartoval vo štvrtok 24. októbra 2019 v priestoroch trenčianskeho výstaviska EXPO CENTER, a. s.
viac
23.06.2022
V piatok sa začína jubilejný 30. ročník Vrábeľského jarmoku
Mesto Vráble otvorí v piatok 24. júna jubilejný 30. ročník tradičného Vrábeľského jarmoku. Bohatý sprievodný program vrátane hudobných vystúpení prvýkrát spestrí farmársko-remeselná ulička.
viac
03.12.2022
Handlovská kapustnica 2022! Poďte s nami rozdávať radosť chutne a ekologicky
Tradičné benefičné podujatie Handlovská kapustnica je späť v prezenčnej forme! Počas pandémie sa konali kapustnice po dva roky v komornej atmosfére podľa platných opatrení.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %