Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
03.02.2020 06:00

Zahlasujte za osobnosť kraja


Ilustračná snímka (BSK)


Každoročné oceňovanie osobností Bratislavského kraja po prvý raz spestrí špeciálna kategória a o jej víťazovi rozhodne verejnosť. Hlasuje sa elektronicky a čas je do nedele 9. februára 2020. Cena verejnosti bude vyhlásená počas slávnostného galavečera Ocenení Samuela Zocha.


„Tento rok župa ocení ďalších 31 osobnostíz oblasti školstva, zdravotníctva, kultúry, regionálneho rozvoja, sociálnych služieb, športu a cestovného ruchu, ktoré si prevezmú Výročné ceny Samuela Zocha a Pamätné listy. Udelí aj jeden titul Historická osobnosť regiónu. Zároveň vytvorila priestor pre verejnosť, aby zahlasovala za meno, ktoré u nej najviac zarezonovalo. Sám som zvedavý, kto získa Cenu verejnosti, keďže je opäť nominovaných množstvo zaujímavých ľudí, oblastí a príbehov,“ povedal Juraj Droba, predseda Bratislavského samosprávneho kraja.

Hlasovať za osobnosť krajamôžu obyvatelia župy do 9. februára na stránke Bratislavskykraj.sk, kde je zoznam ocenených osobností aj hlasovací formulár. Zverejnené sú tu:https://bratislavskykraj.sk/cena-verejnosti/

Podrobnejšie informácie o podujatí, ako aj nominovaných osobnostiach nájdete tu: https://bratislavskykraj.sk/ocenenia-bsk/

Slávnostné odovzdávanie ocenení, ktoré organizuje bratislavská župa, sa uskutoční 13. februára 2020 v Divadle Aréna.

Autor: (ts-BSK-Lucia Forman)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.12.2017
Bratislavčania môžu hlasovať za športovca Bratislavy a Bratislavského kraja 2017
Bratislavčania sa aj tento rok môžu zapojiť do obľúbenej ankety o najúspešnejšieho športovca a športový kolektív Bratislavy a Bratislavského kraja 2017. Hlasovanie je spustené na webovej stránke hlavného mesta a potrvá do 12. decembra 2017.
viac
08.08.2018
BSK: Oceňte osobnosti kraja
Župa aj tento rok ocení tých, ktorí prispeli k šíreniu dobrého mena Bratislavského samosprávneho kraja, významným spôsobom sa zaslúžili o rozvoj regiónu, o zvýšenie kvality života jeho občanov alebo ho úspešne reprezentujú. Navrhnúť kandidátov na Ocenenia BSK možno do konca augusta 2018.
viac
09.09.2019
Bratislavská župa predĺžila termín nominácie osobností kraja do 15. septembra
Marta Sládečková, Mikuláš Huba, Mária Kráľovičová, dvojčatá Ján a Jozef Čapkovičovci, Matej Beňuš, Jana Dukátová, Emília Vášáryová, Juraj Kukura, Ján Filc či Peter & Pavol Hochschornerovci - to je len výber z vyše stovky laureátov Ocenení Samuela Zocha.
viac
12.08.2020
Navrhnite osobnosti na Ocenenia bratislavskej župy 2020
Bratislavský samosprávny kraj otvára možnosť navrhnúť výnimočné osobnosti na získanie Ocenenia Bratislavského samosprávneho kraja (BSK). Nominácie môžu podať obyvatelia kraja, občianske združenia či iné organizácie so sídlom v Bratislavskom kraji. Uzávierka návrhov na kandidátov je 30. septembra.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %