Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
23.11.2021 03:30

Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov


Ilustračná snímka.


Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO) pozýva verejných obstarávateľov a obstarávateľov na úvodné školenie „Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov“, ktoré sa uskutoční 15. decembra 2021 v čase od 9:00 hod do 12:00 hod.


Školenie je realizované v rámci projektu „Zodpovedné verejné obstarávanie“ prostredníctvom aplikácie MS Teams.

Úvodné školenie sa tematicky zameria predovšetkým na predstavenie výsledkov analýzy využívania a aplikácie MEAT kritérií na Slovensku a základným informáciám, ktoré potrebujete vedieť o MEAT kritériách spolu s vysvetlením vzorcov a taktiež časť školenia bude venovaná aj príkladom z praxe.

Všetky základné informácie aj s programom školenia nájdete TU. 

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom online formuláru TU. ÚVO zároveň upozorňuje, že v prípade ak dôjde k naplneniu kapacity školenia, tak už teraz plánuje ďalšie v januárových a februárových termínoch. Ohľadom informácií k ďalším školeniam sledujte projektový web www.zodpovednevo.uvo.gov.sk.

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.01.2021
Stále pracoviská ÚVO v regiónoch naplnili očakávania
Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v regiónoch vzhľadom na aktuálne obmedzenia proti pandémii koronavírusu poskytujú odborné poradenstvo a komunikujú so záujemcami cez elektronické prostriedky.
viac
04.03.2021
ÚVO pripravil Analýzu a metodiku najčastejších porušení zákona I.
Úrad pre verejné obstarávanie pripravil Analýzu a metodiku najčastejších porušení zákona o verejnom obstarávaní pri nesúťažnom postupe – priamom rokovacom konaní a pri stanovení a vyhodnocovaní podmienok účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti.
viac
14.04.2021
ÚVO pripravil podcast o súhrnných správach o zadaných zákazkách
Témou nového podcastu Úradu pre verejné obstarávanie sú súhrnné správy o zadaných zákazkách. Túto problematiku, rozdelenú pre jej rozsiahlosť na dve časti, približuje vedúci stáleho pracoviska úradu v Trenčíne Erik Mičian.
viac
02.02.2022
Úrad pre verejné obstarávanie pozýva na školenie
Úrad pre verejné obstarávanie pozýva verejných obstarávateľov/obstarávateľov a iné obstarávateľské subjekty na školenie Ekologický nákup čistiacich prostriedkov a vozidiel cestnej dopravy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %