Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
08.08.2019 03:05

Záleží na každom názore


Ilustračný výrez plagátu


Žilinská župa pripravila nový projekt, cieľom ktorého je prispieť k zlepšeniu kvality poskytovaných služieb a efektívne reagovať na potreby návštevníkov svojich inštitúcií. Od prvého augusta spustila online prieskum vo svojich múzeách, galériách, knižniciach, ale i divadlách.


Žilinský župa zaviedla online formulár, prostredníctvom ktorého budú môcť vyjadriť návštevníci kultúrnych inštitúcií svoju spokojnosť či nespokojnosť s ich službami a s ponukou. Cieľom je poznať názor ľudí a získať spätnú väzbu na služby, ktoré vo svojich inštitúciách poskytuje. ,,Záleží nám na každom názore. Vďaka informáciám, ktoré získame, budeme mať ucelený prehľad o tom, čo návštevníci potrebujú a čo očakávajú od našich zariadení. Aj to nám pomôže lepšie nastaviť služby, prípadne cielenejšie smerovať župné investície. Verím, že tým zabezpečíme i vyššiu spokojnosť,“ povedala žilinská županka Erika Jurinová.

Svoj názor budú môcť návštevníci vyjadriť po kliknutí na odkaz na webovej stránke Žilinskej župy alebo načítaním populárneho QR kódu, ktorý je zverejnený pri vstupe do župných inštitúcií a na plagátoch v kultúrnych zariadeniach. Pripravený je krátky formulár s piatimi otázkami, v ktorom návštevník vyjadrí na stupnici od jedna do päť úroveň svojej spokojnosti s poskytovanými službami. Zároveň je tu priestor na vyjadrenie svojich vlastných postrehov, odporúčaní i predstáv. Dotazník je vyhotovený v troch jazykových mutáciách – v slovenskom, poľskom a anglickom jazyku.

Každý vyplnený dotazník sa automaticky zaradí do súťaže o atraktívne ceny. Po kultúre plánuje župa rozšíriť aj na ďalšie služby, ktoré poskytuje.

Autor: (ts-zsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.02.2017
Župné knižnice vlani požičali takmer dva milióny publikácií
Päť knižníc v pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja v minulom roku zaregistrovalo 31 645 čitateľov, ktorí si vypožičali 1 934 301 kníh, časopisov či iných špeciálnych dokumentov.
viac
23.01.2019
Ponuka cestovného ruchu v Žilinskom kraji láka turistov v zime aj v lete
Bežkárske trate, lyžiarske strediská, kultúrne pamiatky ako i cyklotrasy. Ponuka cestovného ruchu v Žilinskom kraji je rozmanitá a medzi turistami obľúbená. Novinky čakajú na návštevníkov aj tento rok.
viac
26.10.2020
Kultúra sa presúva do online priestoru
V súvislosti s obmedzením pohybu obyvateľstva zostane všetkých 18 kultúrnych inštitúcií v zriaďovateľskej pôsobnosti trnavskej župy pre verejnosť uzatvorených od soboty 24. októbra 2020 až do odvolania.
viac
13.11.2020
Online národná konzultácia k eurofondom sa už začala
K návrhu priorít Partnerskej dohody, podľa ktorej sa bude rozdeľovať 13 miliárd eur, dostáva teraz možnosť vyjadriť sa široká odborná aj laická verejnosť v Národnej konzultácii.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %