Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
11.02.2016 08:00

Zber a spracovanie vyradených vozidiel MHD – Dopravný podnik Bratislava, a. s.


Dopravný podnik Bratislavy hľadá spracovateľa vyradených vozidiel. (Foto: DPB)


Dovoľujeme si Vás požiadať o predloženie cenovej ponuky na zákazku "Zber a spracovanie vyradených vozidiel MHD - autobusy, trolejbusy, električky".


Predmetom zákazky je zber a  spracovanie vyradených vozidiel MDH v zmysle ustanovení zákona č. 79/2015 o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Cenovú ponuku v EUR bez DPH prosím posielajte na emailovú adresu : rajecova.michaela@dpb.sk najneskôr do 18.02.2016 do 15:00 hod.

Súhlas na prevádzkovanie zariadenia na zneškodňovanie, zhodnocovanie alebo zber odpadov a súhlas na nakladanie s nebezpečnými odpadmi vrátane ich prepravy v zmysle vyššie uvedeného zákona (resp. určenie spoločnosti, ktorá pre Vás zneškodnenie odpadov zabezpečí) prosím priložte ako súčasť ponuky. V prípade, ak by ste mali záujem o obhliadku vozidiel, kontaktujte prosím Ing. Kalivodu na tel. č. : 0903 797 142, alebo emailom na adrese: kalivoda.vladimir@dpb.sk. 

Viac informácií na http:

www.dpb.sk/zber-a-spracovanie-vyradenych-vozidiel-mhd/

Autor: (Dopravný podnik Bratislava - DPB)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.07.2024
V mestských školách a škôlkach v Trenčíne stúpne príspevok na stravu
Zákonní zástupcovia detí navštevujúcich trenčianske mestské materské a základné školy si od nového školského roka za stravu v školských jedálňach priplatia.
viac
22.07.2024
JAZZ FEST: Trenčianske Teplice sa stanú letnou metropolou jazzu
Do Trenčianskych Teplíc prichádza festival, ktorý zároveň z kúpeľného mesta vytvára nové centrum jazzovej hudby a kultúry v regióne. Spolupráca s festivalom JazzFest sľubuje nové a vzrušujúce hudobné zážitky pre všetkých obyvateľov mesta, regiónu a jeho návštevníkov.
viac
23.07.2024
KSK obnoví mosty v Jaklovciach a Kaluži aj cestu vo Veľkých Kapušanoch
Košický samosprávny kraj (KSK) zrekonštruuje most cez vodnú nádrž Ružín v Jaklovciach v okrese Gelnica, most v obci Kaluža pri Zemplínskej šírave a cestu vo Veľkých Kapušanoch v Michalovskom okrese.
viac
23.07.2024
Registrácia seniorov na školenia digitálnych zručností stačí jedenkrát
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR (MIRRI SR) oznamuje, že registrovať sa na školenia Digitálni seniori stačí len raz. Záujemcovia, ktorí sa zaregistrovali, tak nemusia robiť viackrát. Platná je aj registrácia z roku 2022.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %