Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
26.05.2020 10:35

Zdravotné stredisko v Medvedzí prechádza modernizáciou


Snímka zdroj: (tvrdosin.sk).


Zdravotné stredisko v Tvrdošíne – Medvedzí bude po novom modernejšie. Od polovice mája tu realizujú rekonštrukciu ambulancií i spoločných priestorov. Mesto Tvrdošín o tom informuje na oficiálnej webovej stránke.


Modernizácia spočíva v položení nových podlahových krytín, stropných podhľadov a v povrchovej úprave stien. „Zrealizuje sa aj výmena nevyhovujúcich výplní dverných otvorov a zariaďovacích predmetov zdravotechniky,” uvádza sa na mestskej stránke. Súčasťou prác je aj rekonštrukcia ústredného vykurovania, elektroinštalácie a čiastočne i kanalizácie.

Plánovaná je tiež inštalácia počítačovej siete pre celý objekt. Vymenia schodiskové zábradlie a zateplia strešnú konštrukciu budovy. „Ďalším cieľom projektu je uľahčenie pohybu osobám s obmedzenou schopnosťou pohybu. A to vytvorením WC pre imobilných návštevníkov a rekonštrukciou výťahu,” dodala mestská samospráva.

Po ukončení stavebných prác v budove obnovia zdravotnícke vybavenie ambulancií a doplnia potrebný nábytok.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.02.2020
Veľký Šariš zrekonštruuje za viac ako 600 000 eur zdravotné stredisko
Mesto Veľký Šariš získalo z Integrovaného regionálneho operačného programu viac ako 647 000 eur na modernizáciu súčasného zdravotného strediska.
viac
12.05.2020
Mesto Medzev začalo s rekonštrukciou zdravotného strediska
Mesto Medzev začalo s komplexnou rekonštrukciou zdravotného strediska na Kováčskej ulici, vzniknúť má z neho centrum integrovanej zdravotnej starostlivosti (CIZS). Informoval o tom primátor Matej Smorada.
viac
19.05.2020
Modernizáciu zdravotného strediska plánujú ukončiť do decembra
Vo Veľkom Šariši začali v pondelok po polstoročí od postavenia s obnovou budovy zdravotného strediska. Modernizácia bude stáť takmer 650 000 eur, z mestského rozpočtu pôjde 34 000 eur. Zvyšok bude financovaný z európskych zdrojov.
viac
09.06.2020
V Žarnovici začali s kompletnou rekonštrukciou zdravotného strediska
V Žarnovici začínajú v týchto dňoch s kompletnou rekonštrukciou zdravotného strediska, z ktorého by sa malo stať moderné centrum integrovanej zdravotnej starostlivosti (CIZS).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %