Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
24.01.2022 03:20

Žiadať o grant na enviroprojekty je možné on-line


Snímka zdroj: (TSK).


Od nového roka sa žiadosti o grant v rámci dotačnej schémy Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) s názvom Zelené oči podávajú elektronicky, slúži na to on-line formulár, ktorý je sprístupnený na webe kraja.


Grantový systém Zelené oči je spustený od začiatku nového roka, environadšencom ponúka možnosť získať financie na svoje zelené projekty. Žiadatelia podávajú svoje nápady v rámci troch hodnotiacich kôl, a to do konca januára, marca a mája.

Na jeden projekt je možné žiadať maximálne 2 000 eur. Oblasťami podpory sú priame aktivity a osveta. K oprávneným žiadateľom patria obce a nimi zriadené rozpočtové a príspevkové organizácie, ale aj fyzické osoby – podnikatelia, t.j. všetci tí, ktorí majú sídlo či trvalý pobyt na území Trenčianskeho kraja alebo v ňom pôsobia a vykonávajú činnosť.       

Vyplnený a elektronicky odoslaný formulár je potrebné vytlačiť, podpísať a doručiť na podateľňu Úradu TSK osobne alebo poslať poštou, prílohy sa zasielajú výlučne elektronicky. Viac informácií k podávaniu žiadosti cez on-line formulár nájdete na https://zeleneoci.egrant.sk/

Autor: (TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.08.2019
Zostáva už len mesiac na predloženie enviro projektov v rámci Zelených očí
Uzávierka grantového systému Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) s názvom Zelené oči sa pomaly blíži. Ešte do konca augusta môže verejnosť predložiť environmentálny projekt, ktorý premení jeho okolie na zelenšie. Svoju šancu zatiaľ využilo 51 predkladateľov.
viac
22.10.2019
V rámci grantového programu Zelené oči podporil kraj tento rok 59 projektov
Takmer 60 projektov podporí v tomto roku Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) v rámci environmentálneho grantového programu Zelené oči. Úspešní žiadatelia ich musia zrealizovať do konca roka.
viac
09.02.2023
V rámci programu Zelené oči podporil TSK 44 projektov celkovou sumou 77 000 eur
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) podporil v minulom roku v rámci environmentálneho grantu Zelené oči 44 projektov celkovou sumou takmer 77 000 eur. Informovala o tom administrátorka programu Zelené oči Andrea Molnárová.
viac
02.08.2023
TSK podporí tento rok 54 environmentálnych projektov celkovou sumou 102 000 eur
V rámci environmentálneho grantového programu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) Zelené oči podporí kraj v tomto roku 54 projektov celkovou sumou asi 102 000 eur. Informovala o tom administrátorka programu Andrea Molnárová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %