Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
01.12.2020 12:47

Žiadosti o dotácie v BBSK možno podávať až do konca roka


Ilustračná snímka: (tasr).


Žiadosti o dotácie Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) môžu žiadatelia podávať až do konca tohto roka, pôvodne to však bolo len do konca novembra. Rozhodli o tom banskobystrickí krajskí poslanci na pondelkovom rokovaní zastupiteľstva.


„Pre pandémiu nového koronavírusu vychádza kraj v ústrety žiadateľom o dotácie a predlžuje im termíny na predkladanie žiadostí,“ informovala hovorkyňa BBSK Lenka Štepáneková.

Ako dodala, v tejto súvislosti sa menia aj termíny na rozdelenie dotácií, na ktoré majú komisie čas najneskôr do 15. apríla 2021. Rovnako sa posúva termín na vyúčtovanie dotácií pridelených na tento rok, a to do 15. januára 2021.      

Žiadosti o dotácie prijíma kraj elektronicky, zriadil tiež telefonické linky na technickú i obsahovú podporu žiadateľov. Všetky potrebné informácie, dokumenty, formuláre i telefónne čísla nájdu záujemcovia na internetovej stránke BBSK.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.09.2020
Výzva pre malé projekty z Fondu SK-NIC
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie informuje o výzve Fondu SK-NIC, ktorá je spustená od 1. septembra 2020. Podať žiadosť o grant si môžu žiadatelia do 15. októbra 2020.
viac
08.10.2020
Na projekty regionálneho rozvoja vyčlenil kraj pol milióna eur
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) vyčlenil na podporu regionálneho rozvoja v nasledujúcom roku pol milióna eur. Podávať žiadosti je možné elektronicky do 30. novembra.
viac
31.10.2020
BBSK: Na podanie žiadostí o dotácie kraja zostáva už len krátky čas
Regionálnym producentom z Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) zostávajú už len posledné hodiny a dni na podanie si žiadostí o dotácie. Kraj ich prijíma elektronicky, vďaka čomu záujemcovia ušetria na správnych poplatkoch. TASR o tom v piatok informovala Lenka Štepáneková, vedúca oddelenia
viac
24.11.2020
Krajský parlament zmenil podmienky poskytovania dotácií
Dotácie z rozpočtu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sa budú od budúceho roka poskytovať podľa nových pravidiel. Zmenou všeobecne záväzného nariadenia o tom rozhodlo v pondelok (23. 11.) zastupiteľstvo TSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %