Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
29.03.2023 07:45

ZMOS a Jednota dôchodcov na Slovensku v utorok podpísali memorandum o spolupráci


Snímka zdroj: (ZMOS).


Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) a Jednota dôchodcov na Slovensku (JDS) v utorok podpísali memorandum o spolupráci. Jeho základom je partnerstvo a vzájomná bezodplatná spolupráca pri poskytovaní vzájomnej podpory a výmeny informácií.


Podpísali ho predseda ZMOS-u Branislav Tréger a predseda JDS Michal Kotian.

V memorande sa okrem iného zaviazali k vzájomnej podpore pri presadzovaní spoločných cieľov či pri organizovaní služieb vo verejnom záujme. "Napríklad v rámci organizácie, činností vo verejnom záujme, organizácií volieb, komunálnych, VÚC, parlamentných, eurovolieb aj prezidentských volieb," priblížil Kotian. Dohodli sa tiež napríklad na dobrovoľnej spolupráci pri organizovaní spoločenských, kultúrnych či športových podujatí.

"Mestá a obce sú pre seniorov najprirodzenejší partneri, a preto vedenie JDS oceňuje vytvorenie strategického partnerstva," skonštatoval Kotian.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.12.2020
ZMOS má ďalšieho silného partnera
Združenie miest a obcí Slovenska má ďalšieho silného partnera pre úzku spoluprácu. Predseda ZMOS Branislav Tréger včera podpísal memorandum o spolupráci s prezidentom Dobrovoľnej požiarnej ochrany Slovenskej republiky Pavlom Ceľuchom.
viac
10.06.2021
ZMOS podpísal memorandum so SLOVAKIA TRAVEL
Súčasťou 12. rokovania Predsedníctva ZMOS bol aj podpis memoranda medzi ZMOS a SLOVAKIA TRAVEL.
viac
01.04.2023
ZMOS a Jednota dôchodcov na Slovensku podpísali Memorandum o spolupráci
Vytvorenie strategického partnerstva a vzájomná bezodplatná spolupráca pri poskytovaní vzájomnej podpory a výmeny informácií je hlavným cieľom Memoranda a o spolupráci, ktoré podpísal predseda ZMOS Branislav Tréger s predsedom Jednoty dôchodcov na Slovensku Michalom Kotianom.
viac
04.11.2023
Podpísali sme Memorandum o spolupráci na rozvoji konceptu Smart City
Slovak Smart City Cluster a Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) podpísali Memorandum o spolupráci na rozvoji konceptu Smart City. Za ZMOS memorandum podpísal jeho predseda Jozef Božik, za Slovak Smart City Cluster Igor Wzoš, predseda predstavenstva.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %