Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
05.02.2024 09:05

ZMOS rokoval s ministrom vnútra SR i s prezidentom Policajného zboru SR


Snímka z rokovania


Viaceré témy boli predmetom rokovania predstaviteľov Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) s ministrom vnútra SR Matúšom Šutajom Eštokom a prezidentom Policajného zboru SR Ľubomírom Solákom.


„Hovorili sme o legislatíve v oblasti dopravy i o problematike objektívnej zodpovednosti. Samostatnou témou bol nedostatok príslušníkov poriadkovej polície v mestách i obciach Slovenska. K viacerý otázkam, o ktorých sme rokovali, budú vytvorené pracovné skupiny. Na konštruktívnom stretnutí sme sa dohodli, že v priebehu krátkeho času začneme jednotlivé témy postupne riešiť,“ informoval predseda ZMOS Jozef Božik.

ZMOS na rokovaní na Ministerstve vnútra SR v Bratislave vo štvrtok 1. februára 2024 zastupovala aj podpredsedníčka ZMOS a predsedníčka Komory obcí Božena Kováčov a podpredseda Komory miest Martin Chren.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.10.2020
Minister vnútra absolvoval pracovnú cestu v Prešovskom kraji
Minister vnútra Roman Mikulec absolvoval 2. októbra 2020 pracovnú cestu v Starej Ľubovni a Kežmarku.
viac
13.10.2020
Minister vnútra podporil 11. ročník Dňa bielej palice
Minister vnútra SR, Roman Mikulec osobne podporil 11. ročník Dňa bielej palice. Napriek obmedzeniam, v súvislosti s pandémiou COVID19, si aj tento rok pripomenieme dôležitú tému, akou je bezpečnosť ľudí so zrakovým postihnutím v cestnej premávke.
viac
09.01.2021
V Štrbe sa ľudia rozlúčili s bývalým policajným prezidentom M. Lučanským
Posledná rozlúčka s bývalým prezidentom Policajného zboru Milanom Lučanským sa konala v piatok v jeho rodnej Štrbe v okrese Poprad. Pohrebný obrad za začal o 14.00 h. Lučanského pochovali za zvukov sirén.
viac
25.04.2024
ZMOS na rokovaní s ministrom životného prostredia SR Tomášom Tarabom
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik a ústredná riaditeľka Kancelárie ZMOS Zuzana Špačeková sa zúčastnili na rokovaní s ministrom životného prostredia SR Tomášom Tarabom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %