Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
03.11.2023 11:55

ZŠ s MŠ Bernolákova v Šali získa nové multifunkčné ihrisko


Snímka zdroj: mesto Šaľa


V areáli Základnej školy (ZŠ) s materskou školou (MŠ) Bernolákova v Šali pribudne nové multifunkčné ihrisko. Ako informoval mestský úrad, s jeho výstavbou sa začalo v týchto dňoch.


Mestu sa na výstavbu ihriska podarilo získať peniaze z dotácie Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. "Bude mať všetko, čo takéto športovisko potrebuje. Okrem kvalitného a moderného povrchu aj oplotenie, osvetlenie a ďalšie súčasti. ZŠ s MŠ Bernolákova bola v meste posledná, kde takéto ihrisko chýbalo," uviedla radnica.         

Podľa slov riaditeľky školy Simony Takáčovej sa po ukončení výstavby výrazne skvalitnia podmienky pre šport počas telesnej výchovy a tiež popoludní v rámci krúžkovej činnosti.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.11.2019
ZŠ a MŠ v Novom Meste dostanú budúci rok viac o minimálne 333-tis. eur
Základné a materské školy v bratislavskom Novom Meste dostanú budúci rok viac peňazí. Samospráva im totiž zvyšuje dotáciu na prevádzku a mzdy o minimálne 333-tis eur.
viac
08.10.2020
Na sídlisku Juh pribudne multifunkčné ihrisko
Mesto Trebišov aktuálne realizuje výstavbu nového multifunkčného ihriska na sídlisku Juh. Možnosti na rôzne športové aktivity by malo poskytovať už v novembri. Informovala o tom radnica mesta.
viac
01.03.2021
Nové Mesto by mohlo po prázdninách otvoriť škôlky a prvý stupeň škôl
Bratislavské Nové Mesto by mohlo po prázdninách otvoriť všetky svoje materské školy a tiež prvý stupeň základných škôl. Starosta Rudolf Kusý ubezpečuje, že mestská časť urobí všetko pre to, aby boli školy a škôlky bezpečným miestom.
viac
25.03.2024
Mesto zmodernizovalo multifunkčné ihrisko v areáli ZŠ s MŠ Jozefa Murgaša
Mesto Šaľa ukončilo obnovu multifunkčného ihriska v areáli Základnej školy s materskou školou (ZŠ s MŠ) Jozefa Murgaša. Do jeho modernizácie samospráva investovala 155.000 eur, informovala hovorkyňa mesta Erika Kollerová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %