Streda 01.05.2024
Dnes má meniny 
Sviatok práce
°C
27.02.2021 03:05

Župa neotvorí stredné školy v siedmich okresoch


Ilustračná snímka


Od 1. marca bude šesť z deviatich okresov v kraji podľa regionálneho COVID automatu zaradených do čiernej farby. Vedenie župy sa preto rozhodlo stredné školy v týchto okresoch neotvoriť.


Po novom pribudli medzi čierne okresy aj Trenčín a Považská Bystrica, pridali sa tak k Bánovciam nad Bebravou, Novému Mestu nad Váhom, Partizánskemu a Ilave. Študenti župných stredných škôl v týchto okresoch sa od pondelka 1. marca budú vzdelávať dištančne. Žiaci končiacich ročníkov sa prezenčnou formou môžu vzdelávať v okresoch Prievidza, Myjava a Púchov.

AKTUALIZÁCIA: Na základe vyhlášky č. 87 Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Trenčíne zverejnenej vo Vestníku vlády SR sa prezenčná výučba na školách uskutoční iba v okrese Púchov a Prievidza. Žiaci na stredných školách v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja v okrese Myjava sa budú od pondelka 1. marca vzdelávať dištančne.

Autor: (ts-tsk-mp)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.01.2017
Prezentácia župných škôl v Avione už tento piatok
Podujatie Deň župných škôl v Avione, ktorého organizátorom je Bratislavský samosprávny kraj, odštartuje svoj šiesty ročník už tento piatok (20. 1.). Od 9. do 17. hodiny sa bude v nákupnom centre Avion v Bratislave prezentovať 47 stredných škôl.
viac
15.01.2018
TSK bude aj tento rok pokračovať v optimalizácii stredného školstva
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) chce aj v tomto roku pokračovať v optimalizácii siete stredných škôl vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti a v rekonštrukcii škôl a školských zariadení.
viac
29.11.2018
Deväť stredných škôl si prevzalo noty a pravidlá hry v školení koordinátorov
Študenti stredných škôl v pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sú prvými v rámci Slovenska, ktorí v zmysle princípov otvoreného vládnutia dostanú príležitosť zmeniť svoju školu k lepšiemu prostredníctvom realizácie vlastných nápadov za peniaze zo župného rozpočtu.
viac
06.02.2021
BBSK: Končiaci stredoškoláci sa vrátia do škôl, nie však vo všetkých okresoch
Stredné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti Banskobystrického samosprávneho kraja dajú žiakom posledných ročníkov vrátiť sa od pondelka prezenčne do lavíc. Vyžadovať budú od nich negatívny výsledok testu na ochorenie COVID-19 a čestné prehlásenie o bezinfekčnosti od rodiča.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %