Nedeľa 19.05.2024
Dnes má meniny 
Gertrúda
°C
04.10.2023 08:00

Devínska Nová Ves plánuje obstarať kamerový systém


Ilustračná snímka, zdroj Bratislavské noviny


Bratislavská mestská časť Devínska Nová Ves plánuje obstarať kamerový systém. Vyhlásila na zákazku tender za skoro 200.000 eur bez DPH. Vyplýva to z výzvy na predkladanie ponúk, ktorú mestská časť zverejnila vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).


 "Predmetom zákazky je dodanie bezpečnostného kamerového systému s montážou a uskutočnením nevyhnutných stavebných prác potrebných na inštaláciu," uviedla mestská časť v súťažných podkladoch. Zákazka je vrátane vybudovania kamerového centra a poskytnutia trojročného servisu. Predložené ponuky v súťaži sa majú v týchto dňoch otvárať.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.02.2021
Rekonštrukcia vodnej nádrže Mláka pokračuje aj odstraňovaním bahna
Rekonštrukcia viacúčelovej vodnej nádrže "Mláka" na Mlynskej ulici v bratislavskej Devínskej Novej Vsi pokračuje odstraňovaním bahenných nánosov a prácami na spádovaní dna.
viac
08.03.2021
Devínska N. Ves pripomína význam Devínskeho alúvia Moravy
Bratislavská Devínska Nová Ves pripomína význam lokality Devínske alúvium Moravy a apeluje na dôležitosť jej ochrany. Ide o vzácne územie s vysokou historickou, kultúrnou a prírodnou hodnotou, kde žije niekoľko desiatok chránených druhov živočíchov a veľké množstvo vzácnych rastlín.
viac
22.01.2022
D. Krajčír: Pre Devínsku Novú Ves bol minulý rok náročný, ale aj úspešný
Vzhľadom na množstvo úloh, ktoré priniesla pandémia nového koronavírusu i často sa meniaca legislatíva, ktorá ovplyvnila mestskú časť, bol uplynulý rok 2021 náročný pre všetkých, obyvateľov aj samosprávu.
viac
25.07.2022
V Devínskej Novej Vsi opäť zbierajú školské pomôcky pre deti
Bratislavská Devínska Nová Ves aj tento rok vyhlásila verejnú zbierku školských pomôcok pre deti zo sociálne slabších rodín. V rámci nej je možné priniesť nové, aj zánovné veci, teda už použité, ale stále použiteľné.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %