Utorok 22.10.2024
Dnes má meniny 
Sergej
°C
18.04.2020 11:30

Bojnická samospráva chce zabezpečiť rekonštrukciu MŠ v Dubnici


Ilustračná snímka: (int.).


Bojnická samospráva plánuje zabezpečiť rekonštrukciu budovy v miestnej časti Dubnica pre potreby materskej školy (MŠ). V jej blízkosti chce vybudovať i detské ihrisko. Dodávateľa prác hľadá cez verejnú súťaž, výzvu na predkladanie ponúk zverejnila vo vestníku verejného obstarávania.


Samospráva chce zabezpečiť rekonštrukciu objektu vrátane vykurovania, kanalizácie, zdravotechniky, úprav interiéru a schodiskovej plošiny pre imobilných ľudí. V MŠ plánuje zriadiť dve triedy, každú z nich by malo navštevovať 20 detí. V areáli MŠ vznikne detské ihrisko, ktoré bude pozostávať z lavičky, pieskoviska, hracej zostavy a hojdačky.

Náklady na rekonštrukciu budovy odhadla radnica kúpeľného mesta na 797 962,26 eura bez dane z pridanej hodnoty (DPH), na výstavbu detského ihriska na 17 108,14 eura bez DPH. Lehotu na predkladanie ponúk určila do 14. mája. Kritériom pre výber víťaza súťaže je cena.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.08.2016
Poprad preinvestuje v lete na opravy školských budov okolo 800 000 eur
Leto v školách v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Poprad je v znamení rozsiahlych opráv, modernizácií i bežnej údržby. Celkovo mesto počas leta preinvestuje na tieto projekty okolo 800 000 eur. Najviac peňazí pôjde do materských škôl.
viac
11.04.2017
Budova bývalej škôlky je nebezpečná
Zástupcovia Bratislavského samosprávneho kraja dnes na mimoriadnom brífingu reagovali na nepravdivé informácie, ktoré zazneli na tlačovej konferencii župných poslancov Rudolfa Kusého a Eduarda Demela ohľadom predaja budovy materskej školy na Znievskej ulici č. 4 v MČ Bratislava – Petržalka.
viac
01.06.2020
Rekonštrukciou MŠ na ulici M. Mišíka v Prievidzi sa zvýši jej kapacita
Objekt Materskej školy (MŠ) na Ulici M. Mišíka v Prievidzi kompletne zrekonštruujú. Práce, s ktorými začal dodávateľ v tomto období, majú za cieľ i zvýšenie jej kapacity, po nich by tak malo do MŠ chodiť o 20 detí viac.
viac
07.08.2020
Mesto Skalica zverejnilo výsledky súťaže na opravu ZŠ Strážnická
Mesto Skalica zverejnilo výsledky verejnej súťaže na podlimitnú zákazku s názvom Riešenie havarijnej situácie a zvýšenie energetickej účinnosti objektu telocvične ZŠ Strážnická v Skalici, o ktorú prejavilo záujem 11 subjektov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.42 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.00 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %