Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
22.05.2024 01:10

BSK podpísal zmluvu na revitalizáciu cesty medzi Lábom a Plaveckým Štvrtkom


Ilustračná snímka TASR


Bratislavský samosprávny kraj (BSK) podpísal zmluvu so zhotoviteľom revitalizácie cesty medzi obcami Láb a Plavecký Štvrtok. Za práce zaplatí spoločnosti Doprastav 552.340,97 eura s DPH. Vyplýva to z kontraktu, ktorý bol v pondelok zverejnený v Centrálnom registri zmlúv.


Zmluva je výsledkom verejného obstarávania, ktoré BSK vyhlásil v prvej polovici decembra 2023. "Cieľom revitalizácie je najmä zvýšenie únosnosti podložia a jeho stabilizácia technológiou recyklácie vozoviek za studena," vysvetlil BSK v opise zákazky.         

Zhotoviteľ sa zaviazal práce uskutočniť do desiatich týždňov od prevzatia staveniska, dielo je oprávnený začať až po tom, čo bude disponovať všetkými povoleniami týkajúcimi sa potrebných čiastočných uzáver ciest. Tieto dokumenty má zabezpečiť do jedného mesiaca od dátumu účinnosti zmluvy (21. 5.).

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.01.2020
Informácie o rekonštrukciách ciest nájdete už aj na webe
Rekonštrukcie, uzávierky či hotové úseky regionálnych ciest. To všetko nájdete v novej aplikácii Bratislavského samosprávneho kraja. Je to pomôcka všetkým motoristom, aby mali lepší prehľad o tom, čo ich na cestách v kraji čaká.
viac
29.09.2021
Cez program Interreg chránia Alpsko-karpatský riečny koridor
Ochranu a obnovu riečnych biotopov v oblasti Alpsko-karpatského koridoru má za úlohu projekt Interreg s názvom Ochrana a rozvoj prepojenia riečnych biotopov v oblasti Alpsko-karpatského koridoru.
viac
19.10.2021
Bratislavský kraj spustil rekonštrukcie regionálnych ciest
Nový asfalt, vodorovné značenie i vyššia bezpečnosť a komfort pre vodičov. To všetko prinesú opravy ciest II. a III. triedy, do ktorých sa pustil Bratislavský samosprávny kraj (BSK),
viac
03.04.2024
BSK: Revitalizáciou prejde úsek cesty v Plaveckom Mikuláši
Od stredy 3. apríla 2024 bude správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom kraji realizovať rekonštrukčné práce na ceste II/501 v úseku Plavecký Mikuláš – hranica krajov BSK a TTSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %