Nedeľa 16.06.2024
Dnes má meniny 
Blanka, Bianka
°C
22.05.2024 01:10

BSK podpísal zmluvu na revitalizáciu cesty medzi Lábom a Plaveckým Štvrtkom


Ilustračná snímka TASR


Bratislavský samosprávny kraj (BSK) podpísal zmluvu so zhotoviteľom revitalizácie cesty medzi obcami Láb a Plavecký Štvrtok. Za práce zaplatí spoločnosti Doprastav 552.340,97 eura s DPH. Vyplýva to z kontraktu, ktorý bol v pondelok zverejnený v Centrálnom registri zmlúv.


Zmluva je výsledkom verejného obstarávania, ktoré BSK vyhlásil v prvej polovici decembra 2023. "Cieľom revitalizácie je najmä zvýšenie únosnosti podložia a jeho stabilizácia technológiou recyklácie vozoviek za studena," vysvetlil BSK v opise zákazky.         

Zhotoviteľ sa zaviazal práce uskutočniť do desiatich týždňov od prevzatia staveniska, dielo je oprávnený začať až po tom, čo bude disponovať všetkými povoleniami týkajúcimi sa potrebných čiastočných uzáver ciest. Tieto dokumenty má zabezpečiť do jedného mesiaca od dátumu účinnosti zmluvy (21. 5.).

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.09.2017
„Malokarpatský expres“ štartuje
Bratislavský samosprávny kraj otvára turistickú autobusovú linku „Malokarpatský expres“, ktorý bude prechádzať naprieč Malými Karpatami. K turisticky najvýznamnejším lokalitám tohto regiónu sa návštevníci budú môcť zviezť od 15. septembra 2017.
viac
30.08.2019
Juraj Droba: Jedinečná cesta už v kolaudačnom procese
Bratislavský samosprávny kraj pred rokom začal s modernizáciou cesty medzi Rohožníkom a Malackami, ktorá počas dvanástich mesiacov dostala jedinečný cementobetónový povrch.
viac
27.05.2022
BSK otvoril nové Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre stavebníctvo
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) otvoril nové Centrum odborného vzdelávania a prípravy (COVP) pre stavebníctvo. Nachádza sa v Strednej odbornej škole (SOŠ) technológií a remesiel na Ivánskej ceste v Bratislave.
viac
03.04.2024
BSK: Revitalizáciou prejde úsek cesty v Plaveckom Mikuláši
Od stredy 3. apríla 2024 bude správca župných komunikácií II. a III. triedy v Bratislavskom kraji realizovať rekonštrukčné práce na ceste II/501 v úseku Plavecký Mikuláš – hranica krajov BSK a TTSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.18 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.67 %