Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
27.01.2017 10:38

Čo prináša posledný januárový víkend v bratislavskom regióne


Pozvánka.


Bratislavský región bude aj počas posledného januárového víkendu plný zaujímavých podujatí. Svoje brány otvorí širokej verejnosti aj jeden z najvýznamnejších veľtrhov svojho druhu v strednej Európe - ITF Slovakiatour.


„Prezentácia bratislavského regiónu na aktuálnom veľtrhu cestovného ruchu je jedinečná v tom, že prináša aj každodenné voľnočasové vyžitie pre návštevníkov veľtrhu, ktorými sú prevažne obyvatelia Bratislavy a okolia. Kraj predstavujeme pod heslom „Taste the Region“ a návštevníci tak na vlastnom jazyku spoznajú chuť bratislavského regiónu,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.   

KOCR Bratislava Region Tourism nájdete na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe. Súčasťou expozície je prezentácia nielen Bratislavy, ale aj regiónov Senec, Malé Karpaty a Záhorie. Ochutnať región môžete až do nedele.

Tretí ročník prehliadky  súčasnej škandinávskej kinematografie- Scandi 2017 uvedie v Bratislave tie najlepšie škandinávske filmy od stredy do nedele v kine Film Europe, v Kine  Lumière a v Kine Mladosť. Milovníci európskeho filmu sa môžu tešiť na najnovšie filmy  z Dánska, Švédska, Nórska, či Fínska.

 

 

Priatelia svätojurských vín sú vítaní na podujatí Deň svätojurských pivníc 27. – 28. januára 2017. Počas tohto jubilejného 10. ročníka podujatia svoje vína ponúkne 35 vinárov v 28 pivniciach. V piatok budú pivnice otvorené od 14. do 22. hodiny a v sobotu od 12. do 20. hodiny.

Zimné podujatie pre fanúšikov horskej cyklistiky a horského behania v Malých Karpatoch - Stupava Winter Trophy, MTB&RUN sa ustkutoční 28. a 29. januára 2017.

Tento víkend sa bude opäť plesať. A to rovno na 3 miestach v bratislavskom regióne. V sobotu 28. 1. o 19. hodine odštartuje Reprezentatívny ples v  Clube Hron v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Živá hudba bude hrať do tanca na 15. obecnom plese v obci Kuchyňa a na 7. Miloslavovom Plese.

Viac informácií o aktuálnych podujatiach nájdete na www.gob.sk.

 

Autor: (Petra KOTÚČKOVÁ, BRT)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.01.2017
Víkend v bratislavskom regióne v znamení plesov a festivalov
Cez víkend sa v Bratislave predstaví netradičný Festival iránskych filmov, priestor na osobné stretnutia ponúkne Festival podnikania. Sobotňajšia noc sa bude v Senci a v Plaveckom Štvrtku niesť v plesovom duchu.
viac
03.02.2017
Plesová sezóna v bratislavskom regióne
Cez víkend sa bude v bratislavskom regióne plesať takmer na každom kroku.
viac
22.09.2017
Víkend hodov a vinobraní v bratislavskom regióne
Župná jeseň opäť ponúkne víkend naplnený slávnosťami a gastronomickými pôžitkami.
viac
30.11.2017
Čo prinesie prvý adventný víkend v regióne
Prvý decembrový víkend v Bratislavskom regióne ovládnu podujatia so sviatočnou atmosférou.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %