Utorok 22.10.2024
Dnes má meniny 
Sergej
°C
29.06.2018 08:00

Jedinečná nočná prehliadka históriou mesta Banská Bystrica


Plagát - pozvánka


Oblastná organizácia cestovného ruchu Stredné Slovensko v spolupráci s partnermi pre vás pripravili originálne podujatie, ktoré sa uskutoční v stredu 4. 7. 2018 vo večerných hodinách v historickom centre mesta. Budete sa báť, budete sa smiať, niečo nové sa dozviete a najmä sa výborne zabavíte.


Významnými udalosťami, ktoré ovplyvnili vývoj nášho mesta, vás budú sprevádzať historické osobnosti, ktoré vás vtiahnu deja – a to doslova. Dostanete sa tiež na miesta, kam bežne vaša noha nevkročí. Nenechajte si ujsť podujatie, aké tu ešte nebolo. Keďže kapacita dvoch vstupov je obmedzená, rezervujte si svoje miesta čo najskôr v predpredaji v Informačnom centre Banská Bystrica. 

Autor: (ts-OOCR Stredné Slovensko)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.11.2018
Na Luciu budú súbory Urpín a Radosť vymetať kúty mesta od zlých síl
Námestie SNP bude počas tohtoročných Banskobystrických Vianoc zdobiť tentoraz vianočný strom zo sídliska Fončorda, z Moskovskej ulice. Mesto ho plánuje inštalovať v utorok ráno (27. 11.), rozsvieti ho však, ako je už tradíciou, až na Mikuláša.
viac
20.05.2021
Záujem o otvorené vládnutie a veci verejné medzi občanmi rastie
Mesto Banská Bystrica sa ešte v minulom roku zapojilo do programu Partnerstva pre otvorené vládnutie (Open Government Partnership Local, tzv. OGP Local 2020) spolu s organizáciami – Interaktívnou školou urbanizmu a územného plánovania a organizáciou Dialogue Centre.
viac
20.03.2023
Celomestská akcia Za krajšie mesto bude rozdelená do štyroch etáp
Celomestské upratovanie v Banskej Bystrici, organizované v rámci tradičnej akcie Za krajšie mesto, bude rozdelené do štyroch etáp.
viac
09.10.2023
Mesto už môže vybudovať hokejbalové ihrisko a plochu pre skejterov
Komunita skejterov a hokejbalistov v Banskej Bystrici dlhé roky volá po výstavbe nových športovísk. Ich vybudovanie je už reálnejšie, keďže Zastupiteľstvo Banskobystrického samosprávneho kraja schválilo prenájom svojich dvoch zanedbaných ihrísk mestu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.42 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.00 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %