Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
27.08.2019 08:15

Krízové centrá pre matky s deťmi môžu požiadať o grant


Ilustračná snímka nadacia-volkswagen.sk


Krízové centrá pre matky s deťmi môžu požiadať o grant. Maximálna výška podpory pre jedno centrum je 3500 eur. Ľudia v núdzi môžu požiadať o grant do 31. augusta.


"O financie môžu požiadať krízové centrá poskytujúce nepretržitú celodennú starostlivosť s ubytovaním pre matky s deťmi v krízovej situácií. Taktiež centrá pre deti a rodiny, neziskové organizácie a združenia, ktorých zriaďovateľom je akreditovaný subjekt alebo samospráva," informuje Nadácia Volkswagen Slovakia.       

Cieľom grantového programu je pomôcť ženám a deťom v núdzi, ktoré sú umiestnené v zariadeniach, uľahčiť každodenný chod zariadení, podporiť voľnočasové a vzdelávacie aktivity, ako aj sociálno-psychologické poradenstvo.  

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.04.2020
Pre mládežnícke organizácie je k dispozícii špeciálna grantová výzva
Európska nadácia pre mládež sa v rámci schémy pilotných aktivít rozhodla vyhlásiť špeciálnu grantovú výzvu ako reakciu na súčasnú krízu spojenú so šírením nového koronavírusu. Informuje o tom Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR na svojom webe.
viac
25.06.2020
Viac prírody v areáli vašej firmy?
Nadácia Ekopolis hľadá dve spoločnosti pre spoluprácu na projekte pre podporu biodiverzity. Príprava projektu prináša možnosť financovať zmysluplné zelené zmeny v areáli vlastnej firmy.
viac
15.04.2021
Projekt lepšieho uplatnenia absolventov v kraji získal prestížny grant
Rozvojová agentúra Banskobystrického samosprávneho kraja zaujala projektom moderného Kariérneho poradenstva dánsku nadáciu Velux Foundations.
viac
21.05.2021
Prešovský kraj pomohol ďalším rodinám v núdzi
Ďalších takmer 17-tisíc eur rozdelila Nadácia PSK pre podporu rodiny. A to celkovo 29 rodinám v Prešovskom samosprávnom kraji, ktoré sa ocitli v núdzi aj v dôsledku celosvetovej pandémie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %