Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
03.09.2022 01:50

Mesto Prešov ponúka regionálnym trhovníkom voľné stánky na Weberovej ulici


Ilustračná snímka


Mesto Prešov vyzýva všetkých trhovníkov, ktorí majú záujem predávať sezónne ovocie a zeleninu, aby sa ohlásili mailom priamo na mestskom úrade. Radnica záujemcom ponúka voľné stánky v centre mesta pri OC Novum spolu s parkovacími kartami.


Prešovskej radnici sa vlani podarilo obnoviť trhovisko s čerstvým ovocím a zeleninou priamo v centre mesta. Voľné stánky na Weberovej ulici radnica aktuálne ponúka regionálnym trhovníkom. Pre prvých desiatich má mesto pripravené bezplatné parkovacie karty. Záujemcovia sa môžu hlásiť mailom na adrese: primatorka@presov.sk.

Priestory kde sú umiestnené stánky si mesto Prešov prenajalo od OC Novum za symbolické 1 euro. OC Novum deklarovalo záujem na tomto mieste vybudovať novú modernú tržnicu. S ich zámerom však nesúhlasí Krajský pamiatkový úrad.

Autor: (ts-mesto Prešov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.11.2019
Rekonštrukcia MŠ na Važeckej ulici si vyžiadala viac ako milión eur
Materská škola (MŠ) na Važeckej ulici je ďalšou z prešovských škôlok, v ktorej sa po rekonštrukcii vytvorili lepšie podmienky nielen na výučbu, ale aj na hranie a zábavu detí i predškolákov.
viac
29.12.2021
V centre Prešova vzniklo nové námestie
Mesto Prešov prepojilo ulice Biskupa Gojdiča a Jarkovú novým námestíčkom. Zrekonštruovaná komunikácia bude slúžiť predovšetkým chodcom a cyklistom.
viac
03.08.2023
Staré Mesto hľadá záujemcov o prenájom stánkov na vianočných trhoch
Bratislavské Staré Mesto vyhlásilo verejnú súťaž na prenájom stánkov počas tohtoročných Vianočných trhov na Hviezdoslavovom námestí. Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 18. augusta. Urobiť tak treba elektronicky. Mestská časť o tom informuje na svojom webe i sociálnej sieti.
viac
09.11.2023
Mesto Prievidza predáva objekt ZŠ na Ulici P. J. Šafárika za 3,9 milióna eur
Vyhlásenie obchodnej verejnej súťaže (OVS) odobrili mestskí poslanci na svojom poslednom rokovaní minulý týždeň. Cenu za viacero pavilónov a pozemkov stanovila samospráva v zmysle znaleckého posudku na minimálne 3,9 milióna eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %