Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
22.03.2024 02:10

Možnosť bezplatnej účasti na konferencii ITAPA CARE


Ilustračný banner


Dávame do pozornosti možnosť zúčastniť sa bez poplatku na konferencii ITAPA CARE, ktorá sa uskutoční už budúci týždeň 26. marca 2024 (utorok) v Bešeňovej.


Dávame Vám do pozornosti bezplatnú účasť na konferencii ITAPA CARE 2024 určenú pre manažment, zdravotné sestry a všetkých pracovníkov pôsobiacich v sociálnych službách.

Konferencia sa uskutoční v utorok 26. marca 2024 v Hoteli Bešeňová. Počas celého dňa sa tak viete zúčastniť niekoľkých zaujímavých diskusií, workshopov a prednášok týkajúcich sa budúcnosti sociálnych služieb.

Časť CARE je neodmysliteľnou súčasťou 2 dňovej konferencie ITAPA Health & Care a je venovaná najmä dlhodobej starostlivosti, inováciám v doliečovacej starostlivosti v nemocniciach, ošetrovateľských centrám a zariadeniach sociálnych služieb. Zaznejú tiež témy ako súčasná slovenská legislatíva a financovanie, dozviete sa kto sú kľúčoví hráči siete poskytovateľov dlhodobej starostlivosti a ako zabezpečiť personálnu stabilitu.

Konferencia je organizovaná projektom HealthHub, ktorý vznikol ako Európske centrum digitálnych inovácií („EDIH“). Cieľom je podpora štrukturálnych reforiem, inovácií a digitálnej transformácie zdravotníckeho sektora na Slovensku za účelom zvýšenia jeho kvality a efektívnosti.

Ďalšie informácie sa dočítate TU.

Prihláste sa TU

Program konferencie TU.

Autor: (Zdroj: HealthHub, ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.09.2020
V príprave IÚS je dôležitá dobrá spolupráca partnerov v území
V príprave Integrovaných územných stratégií je dôležitá dobrá spolupráca partnerov v území.
viac
20.09.2021
ZMOS organizuje tretí ročník medzinárodnej konferencie MUNICIPÁLNA V-4
Ambíciou každoročného dvojdňového podujatia je diskusia o témach, ktoré sa týkajú miest a obcí v každom zo štátov Vyšehradskej formácie. V priebehu dvoch dní tak so svojimi príspevkami vystúpia takmer dve desiatky prednášajúcich.
viac
03.11.2023
Kybernetická bezpečnosť: Ochrana hodnôt v digitálnom veku
Kybernetická bezpečnosť je ako ochranný štít, ktorý nám umožňuje pozerať sa s dôverou do budúcnosti digitálnej doby. Potrebujeme chrániť hodnoty a hodnotné digitálne aktíva v kybernetickom prostredí.
viac
28.03.2024
Na konferencii ITAPA Healt & Care 2024 v Bešeňovej mal zastúpenie aj ZMOS
V Bešeňovej v týchto dňoch prebieha dvojdňová konferencia ITAPA Healt & Care 2024, ktorá je rozdelená na dve veľké témy HEALTH a CARE.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %