Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
11.02.2019 01:55

Od 4. marca si obyvatelia doklady vybavia v nových priestoroch


Nové priestory KAMO centra, ktoré sa nachádza v priestoroch budovy Okresného riaditeľstva PZ v Žiari nad Hronom. FOTO TASR - KR PZ Banská Bystrica.


Od 4. marca si obyvatelia Žiaru nad Hronom vybavia doklady v nových priestoroch KAMO centra, ktoré sa nachádza v priestoroch budovy Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiari nad Hronom.


Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici, informovala, že sťahovanie oddelenia dokladov, oddelenia bezpečnosti cestnej premávky a dopravných evidencií Okresného dopravného inšpektorátu do týchto nových priestorov bude prebiehať v dňoch 28. februára a 1. marca.       

"Z uvedeného dôvodu nebudú mať spomínané oddelenia v týchto dňoch z technických príčin stránkové hodiny," podotkla policajná hovorkyňa.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.04.2018
Samospráva hľadá firmu, ktorá vybuduje cyklochodník naprieč mestom
Žiarska samospráva hľadá firmu, ktorá vybuduje 3,7 kilometra dlhý cyklochodník spájajúci mesto s priemyselným parkom. Zákazku v predpokladanej hodnote takmer 497-tis. eur bez DPH obstaráva mesto prostredníctvom elektronického systému Josephine.
viac
22.12.2018
Primátorský punč pomôže občianskemu združeniu Okáčik
Námestím Matice slovenskej v Žiari nad Hronom v stredu po celý deň rozvoniaval vianočný punč. Pod patronátom primátora Petra Antala tu od predpoludnia prebiehal charitatívny predaj obľúbeného zimného nápoja.
viac
30.03.2021
Mesto podpísalo zmluvu na vybudovanie zelenej steny na MsKC
Mesto Žiar nad Hronom už podpísalo zmluvy na vybudovanie zelenej steny na budove Mestského kultúrneho centra (MsKC) i na úpravu spevnenej plochy, ktoré majú slúžiť ako vodozádržné opatrenia v reakcii na čoraz intenzívnejšie prejavy zmeny klímy.
viac
12.05.2021
Žiarčania si budú môcť staré oblečenie vymieňať v novom komunitnom centre
Obyvatelia mesta Žiar nad Hronom si budú môcť už čoskoro vymieňať staré oblečenie v novovznikajúcom ekologickom komunitnom centre.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %