Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
25.11.2017 02:16

Projekt „Kúpele v regióne“ štartuje svoj 6. ročník


Plagát.


Obyvatelia miest a obcí zapojených do projektu „Kúpele v regióne“ budú môcť už čoskoro využívať atraktívne zľavy na produkty Kúpeľov Trenčianske Teplice. 6. ročník akcie potrvá od 1. do 20. decembra 2017 a od 2. januára do 28. februára 2018.


Kúpele Trenčianske Teplice každoročne poskytujú pre stálych, ale i nových zákazníkov benefity obľúbeného projektu „Kúpele v regióne“. Liečivú vodu si počas troch mesiacov (okrem sviatkov) môžu kúpeľní hostia užiť za zvýhodnenú cenu. „Už o pár dní v spolupráci s mestami a obcami nášho regiónu rozbiehame 6. ročník akcie. Dúfam, že aj v tomto roku prilákame množstvo návštevníkov, ktorí si budú môcť dopriať účinky jedinečnej termálnej vody v našich bazénoch za atraktívne ceny,“ uviedol generálny riaditeľ Kúpeľov Trenčianske Teplice Michal Vojtáš.

Vlaňajší ročník projektu sa tešil bohatej účasti. Do akcie sa zapojilo dovedna 64 miest a obcí Trenčianskeho kraja a partnerské mesto Trenčianskych Teplíc – Vsetín. V rastúci trend návštevnosti kúpeľov podľa slov generálneho riaditeľa Kúpeľov Trenčianske Teplice Michala Vojtáša dúfajú organizátori aj v tomto roku. Jedným z partnerov projektu je aj krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región. „Akcia „Kúpele v regióne“ je ideálnym nástrojom na zvýšenie návštevnosti  najstarších kúpeľov Trenčianskeho kraja. Každoročne účinky liečivých prameňov prilákajú tisícky obyvateľov nielen nášho regiónu, ale i turistov z celého Slovenska“ povedala výkonná riaditeľka KOCR Trenčín región Eva Frývaldská.

Služby kúpeľov, ktoré sú obsiahnuté v zvýhodnenej ponuke, platia pre obyvateľov miest Trenčianske Teplice, Brezová pod Bradlom, Trenčín, Stará Turá a obcí Bobot, Hrabovka, Malinová, Motešice. Zoznam miest a obcí zapojených do akcie sa priebežne rozšíri podľa záujmu. Návštevníci budú v termíne trvania projektu môcť využiť zľavu až 50 % percent na vstupy do všetkých termálnych bazénov a 30 % na vstupy do bazéna Grand. Zľavu v termálnych bazénoch môžu využiť len osoby staršie ako 18 rokov. V prípade záujmu o zvýhodnené vstupy platí podmienka preukázania sa občianskym preukazom s trvalým pobytom v participujúcom meste či obci.

Autor: (KOCR Trenčín región)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.06.2016
Do trenčianskoteplickej doliny sa opäť po roku vracia filmové umenie
V dňoch 23. – 26. júna sa už po 24. krát v Trenčianskych Tepliciach stretne široká odborná i laická verejnosť so záľubou v kinematografii.
viac
18.10.2016
Bojnice majú z turizmu asi 330 000 eur, do rozvoja dávajú len dve percentá
Sumu vo výške asi 330 000 eur za rok prináša každoročne do rozpočtu kúpeľného mesta Bojnice cestovný ruch. Do rozvoja turizmu v súčasnosti investuje samospráva dve až tri percentá z tejto sumy, v budúcnosti by to malo byť zaužívaná tretina až štvrtina.
viac
13.04.2017
V roku 2017 ožije ďalších 23 zelených oáz po celom Slovensku
Revitalizácia parku, obnova náučného chodníka, vytvorenie komunitnej záhrady a ďalšie ekologické projekty sa zrealizujú vďaka grantovému programu Zelené oázy. V 11. ročníku, ktorý vyhlásila Nadácia Ekopolis a spoločnosť SLOVNAFT, a. s., získalo podporu 23 projektov v celkovej výške 56 000 eur.
viac
24.04.2017
Advokáti budú zadarmo radiť Prešovčanom
Prešovská radnica podporila projekt bezplatného právneho poradenstva. Advokáti budú Prešovčanom zdarma radiť v priestoroch MsÚ 26. apríla 2017.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %