Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
13.01.2021 01:00

Stále pracoviská ÚVO v regiónoch naplnili očakávania


Ilustračná snímka: (tasr).


Stále pracoviská Úradu pre verejné obstarávanie v regiónoch vzhľadom na aktuálne obmedzenia proti pandémii koronavírusu poskytujú odborné poradenstvo a komunikujú so záujemcami cez elektronické prostriedky.


Riaditeľ odboru stálych pracovísk úradu Tomáš Bučko informoval, že napriek týmto neľahkým časom bolo spustenie projektu stálych pracovísk tým správnym krokom.

K doterajším šiestim regionálnym pobočkám ÚVO by mala v tomto roku pribudnúť ďalšia v Košiciach. Na základe proklientskej orientácie sa stálym pracoviskám podarilo upevniť postavenie Úradu pre verejné obstarávanie voči verejným obstarávateľom a obstarávateľom ako aj subjektom na strane dodávateľov v jednotlivých regiónoch a ďalšej verejnosti, a to formou zmapovania subjektov vo verejnom obstarávaní v regiónoch, vytvorením databáz a následne nastavenou cielenou komunikáciou a poskytovaním odborných služieb stálych pracovísk. Bolo to najmä poskytovaním odborných konzultácií, edukačnou a školiacou činnosťou a taktiež štatistickou a analytickou činnosťou. 

Viac informácií je k dispozícii TU 

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.10.2020
ÚVO otvoril v Trnavskom kraji svoje stále pracovisko
V poradí štvrtým regionálnym pracoviskom Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) je pobočka v Trnave.
viac
02.12.2020
Obstarávanie nájomných bytov
Úrad pre verejné obstarávanie pripravil odborný materiál o obstarávaní nájomných bytov. Účelom je napomôcť verejným obstarávateľom, predovšetkým mestám a obciam, pri zabezpečení výstavby bytových domov s nájomnými bytmi v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní.
viac
17.02.2021
Obsahom nového podcastu ÚVO sú prípravné trhové konzultácie
Témou nového podcastu Úradu pre verejné obstarávanie sú prípravné trhové konzultácie a predbežné zapojenie záujemcov alebo uchádzačov v praxi.
viac
04.03.2021
ÚVO pripravil Analýzu a metodiku najčastejších porušení zákona I.
Úrad pre verejné obstarávanie pripravil Analýzu a metodiku najčastejších porušení zákona o verejnom obstarávaní pri nesúťažnom postupe – priamom rokovacom konaní a pri stanovení a vyhodnocovaní podmienok účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %