Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
09.12.2020 01:15

Trenčianska radnica finišuje s rekonštrukciou mestských komunikácií


Snímka zdroj: (msú).


Trenčianska radnica ukončila ďalšie investičné akcie – rekonštrukcie cestných komunikácií na Javorinskej ulici a prepojenie Armádnej a Opatovskej ulice. Mesto o tom informovalo na svojej webovej stránke.


Na Javorinskej ulici šlo o mestskú investičnú akciu v hodnote viac ako 55 000 eur. Vymenili na nej asfaltový kryt vozovky vrátane nevyhnutnej výškovej úpravy vodárenských zariadení.

Funkčné je už aj napojenie Armádnej ulice na Opatovskú. Mesto tam vybudovalo aj chodník, cyklochodník, parkovacie miesta i verejné osvetlenie. Cesta, chodník, parkovisko a zeleň sú odvodnené dažďovou kanalizáciou, ktorá je zaústená do Kubranského potoka. V tomto prípade šlo o mestskú investíciu takmer 260 000 eur.

„Nový asfaltový povrch má aj Opatovská ulica od mosta ponad Kubranský potok po začiatok úseku, ktorý zrekonštruovali Železnice Slovenskej republiky. Ďalšia mestská investičná akcia sa aktuálne dokončuje na Ulici pod Komárky. Tamojší obyvatelia sa konečne dočkajú riadnej asfaltovej cesty. Pracuje sa aj na Ulici Matice slovenskej, kde mesto obnovuje chodníky i cestu. V budúcom týždni tu budú už asfaltovať,“ informuje mesto Trenčín.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.05.2017
Radnica začala s rekonštrukciou ciest a chodníkov
Liptovskomikulášska mestská samospráva sa s príchodom jarného počasia púšťa do rekonštrukcie ciest a chodníkov. Nový asfalt dostanú tisícky metrov komunikácií v centre mesta aj v mestských častiach.
viac
12.01.2018
Obec Hriňová bude v roku 2018 pokračovať v obnove komunikácií
Viac ako 317 000 eur investovala vlani Hriňová do údržby, opráv a rekonštrukcie miestnych komunikácií a chodníkov či do výstavby parkovacích plôch. Hriňová, ktorá má v rámci Slovenska piaty najväčší kataster, spravuje totiž až 178 kilometrov ciest.
viac
31.12.2020
Pred Vianocami zrekonštruovala trenčianska radnica cesty takmer za 900 000 eur
Trenčianska radnica stihla ešte pred vianočnými sviatkami zrekonštruovať niekoľko miestnych komunikácií takmer za 900 000 eur. Výsledkom rekonštrukcií sú i parkovacie miesta, miesto pre novú zeleň a zrekonštruovaná autobusová zastávka.
viac
01.08.2022
Letné mesiace využilo mesto na rekonštrukcie ciest a chodníkov
Letné mesiace využila samospráva Trenčína na rekonštrukcie a opravy ciest a chodníkov. Práce realizuje vo viacerých častiach mesta. Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %