Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
14.11.2022 09:30

Trenčianska radnica zrekonštruovala chodníky za viac ako 187 000 eur


Ilustračná snímka.


Trenčianska radnica zrekonštruovala z vlastného rozpočtu chodníky na uliciach Halalovka, Východná a Cintorínska. Nový asfaltový povrch má aj priľahlý jazdný pruh cesty k opravenému chodníku na Cintorínskej ulici.


Mesto do týchto prác investovalo viac ako 187 000 eur. Informovala o tom hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.

"Na Východnej ulici a na Halalovke mesto opravilo povrch chodníkov aj s výmenou časti obrubníkov pred bytovými domami. Obnovil sa i chodník na hlavnom cintoríne, ktorý smeruje z domu smútku k pietnym miestam. V prípade chodníka na Cintorínskej ulici šlo o rekonštrukciu s kombinovaným povrchom, časť je z betónovej dlažby a časť tvorí nový asfalt," uviedla Ságová.

Okrem ukončených mestských investičných akcií mesto podľa nej aktuálne pracuje na opravách ďalších chodníkov na Javorinskej, Jilemnického a Palackého ulici a na Ulici Ivana Krasku.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.08.2016
Historické Mierové námestie zrekonštruujú za viac ako štyri milióny eur
Mesto Trenčín chce v budúcom roku komplexne zrekonštruovať historické Mierové námestie. Celkové náklady na rekonštrukciu dosiahnu viac ako štyri milióny eur bez DPH.
viac
31.12.2020
Pred Vianocami zrekonštruovala trenčianska radnica cesty takmer za 900 000 eur
Trenčianska radnica stihla ešte pred vianočnými sviatkami zrekonštruovať niekoľko miestnych komunikácií takmer za 900 000 eur. Výsledkom rekonštrukcií sú i parkovacie miesta, miesto pre novú zeleň a zrekonštruovaná autobusová zastávka.
viac
01.08.2022
Letné mesiace využilo mesto na rekonštrukcie ciest a chodníkov
Letné mesiace využila samospráva Trenčína na rekonštrukcie a opravy ciest a chodníkov. Práce realizuje vo viacerých častiach mesta. Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.
viac
25.08.2023
Trenčianska radnica rekonštruuje chodníky v meste za desaťtisíce eur
Trenčianska radnica zrekonštruovala za desiatky tisíc eur niekoľko chodníkov v meste. Na obnove ďalších mesto pracuje. Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %