Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
09.04.2021 10:35

Unikátna online konferencia o mestskom parkovacom systéme


Pozvánka.


Združenie miest a obcí Slovenska dáva do pozornosti aktivitu partnera, spoločnosti PosAm, ktorá organizuje pre samosprávy a verejnosť odbornú online udalosť na tému efektívneho parkovania a mestského parkovacieho systému. Zúčastniť sa jej môžete aj vy.


Kľúčovou úlohou mestských samospráv je vytvorenie vhodných podmienok na život svojich obyvateľov. Riešenie dopravy a zefektívnenie parkovania v meste sú oblasti, ktoré výrazne ovplyvňujú pohodlie a úroveň života. Ako správne na mestský parkovací systém, verejné obstarávanie a konkrétne príklady z praxe budú hlavnými témami na online udalosti spoločnosti PosAm.

PosAm ponúka prepracovaný mestský parkovací systém ParkDots, ktorý dokáže efektívne a pružne reagovať na požiadavky spojené s reguláciou statickej dopravy. V súčasnosti systém ParkDost a jeho prvky využíva už 25 európskych miest.

Online podujatie sa bude konať v stredu 21. 4. 2021 o 13:00 hod. Účastníci sa počas dvojhodinového programu dozvedia všetko o mestskom parkovacom systéme, inovatívnej platforme na riadenie parkovania, technologických novinkách na efektívnu kontrolu parkovania a konkrétne príklady nastavenia parkovacej politiky v konkrétnych slovenských mestách/mestských častiach.

Zistite aj vy, ako eliminovať nedisciplinovanosť vodičov, odstrániť problém dlhodobo odstavených vozidiel, uvoľniť zablokované chodníky, zvýšiť platobnú disciplínu vodičov a ako ochrániť rezidentské parkovacie miesta pred neoprávneným parkovaním.

Registrovať sa môžete bezplatne a bez potreby špeciálneho technického vybavenia.

Viac informácií nájdete v nasledujúcich odkazoch:

Oficiálna pozvánka je k dispozícii TU 

Video pozvánka a program sú k dispozícii TU 

Internetová stránka so všetkými informáciami o udalosti, program a hostia sú TU 

Registračný formulár:

Ako na mestský parkovací systém - ParkDots

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.07.2020
Papierová agenda je v útlme
Združenie miest a obcí Slovenska zrealizovalo ďalší prieskum, ktorý ukazuje, že spracovanie agendy iba v papierovej podobe sa postupne dostáva do útlmu a je nahradené viacerými elektronickými spôsobmi.
viac
03.09.2020
V príprave IÚS je dôležitá dobrá spolupráca partnerov v území
V príprave Integrovaných územných stratégií je dôležitá dobrá spolupráca partnerov v území.
viac
20.10.2020
O cenu Európskeho týždňa mobility 2020 bojovali aj samosprávy
Do Európskeho týždňa mobility 2020 sa svojimi aktivitami a trvalými opatreniami zapojilo 55 samospráv. Najaktívnejšou samosprávou sa stala mestská časť Bratislavy – Ružinov, s originálnym podujatím uspelo aj mesto Senec a aj Levoča získala ocenenie v kategórii samospráv Efektívne trvalé opatrenie.
viac
06.07.2021
ZMOS podporuje transfer skúseností z našich samospráv ukrajinským
ZMOS podporuje transfer skúseností z našich samospráv ukrajinským mestám a obciam. Výsledkom týchto podujatí bude strategický dokument.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %