Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
12.03.2020 09:00

Výstavba cestnej infraštruktúry pre priemyselný park skomplikuje dopravu


Snímka zdroj: (nitralive.sk).


Krajský dopravný inšpektorát v Nitre upozorňuje motoristickú verejnosť na uzáveru cesty I/64.


Cesta bude uzavretá od 15. marca od 12.00 h do 31. augusta v oboch smeroch v úseku od križovatky s miestnou komunikáciou Prvosienková po okružnú križovatku Dolné Hony. „V súvislosti s predmetnou uzáverou bude taktiež neprejazdná komunikácia, ktorou je dopravne napojené parkovisko pre osobné vozidlá pri Jaguari Land Rover v smere z Nitry a späť,” upozorňuje polícia. Dôvodom uzávery je výstavba súčastí cestnej infraštruktúry pre strategický park Nitra.

Obchádzkové trasy budú vedené po rýchlostnej ceste R1A, po miestnych komunikáciách a účelových komunikáciách v strategickom a priemyselnom parku Nitra Sever. „Krajský dopravný inšpektorát v Nitre týmto apeluje na účastníkov cestnej premávky, aby zvážili možnosť využitia alternatívnych trás a sledovali dopravné značenie, ktorým bude obmedzenie vyznačené,” upozorňuje polícia. Zároveň žiada vodičov o dodržiavanie pokynov policajtov, ktorí budú v prípade nutnosti v časoch ranných a poobedňajších dopravných špičiek na vybraných miestach usmerňovať cestnú premávku.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.10.2017
Začala sa výstavba cyklotrasy v Strážkach, v pláne je aj bike park
Mesto Spišská Belá začalo v týchto dňoch s výstavbou cyklotrasy do Kežmarku v mestskej časti Strážky. Ide o úsek dlhý niečo cez dva kilometre a vedie od štrkoviska v Strážkach cez kaštieľ Strážky, až po začiatok panelového chodníka na začiatku Strážok v smere na Spišskú Belú.
viac
06.02.2019
Iniciatíva stredné Slovensko rokovala o dostavbe rýchlostnej cesty R3 na Orave
Dostavba rýchlostnej cesty R3 z Trstenej cez Dolný Kubín až do Ružomberka, s napojením na diaľnicu D1 a rýchlostnú cestu R1, bola jednou z tém minulotýždňového zasadnutia Výkonného výboru Iniciatívy stredné Slovensko (ISS) v Banskej Bystrici. Informoval o tom hovorca mesta Dolný Kubín Martin Buzna.
viac
13.03.2020
Mesto Košice začalo s pravidelnou stavebnou údržbou ciest
Mesto Košice začína s pravidelnou stavebnou údržbou cestných komunikácií. Ako informuje na svojej webovej stránke, v týchto dňoch sú naplánované viaceré krátkodobé dopravné obmedzenia na uliciach, kde sú opravy výtlkov nevyhnutné.
viac
26.03.2020
Mesto Malacky namieta voči prekladisku materiálu
Primátor Malaciek Juraj Říha sa stavia proti zámeru nového prekladiska stavebného materiálu na území mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %