Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
24.02.2021 08:00

Zaočkovaná je viac ako polovica učiteľov župných stredných škôl


Snímka zdroj: (TSK).


K 21. februáru 2021 sa v Trenčianskom kraji dalo zaočkovať takmer 52 % pedagógov zo stredných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK.


Túto možnosť využili v termíne od 13. februára do 21. februára učitelia vo všetkých 9 okresoch Trenčianskeho kraja, v kategórii do 55 rokov i nad touto vekovou hranicou. Percentá zaočkovaných pedagógov na jednotlivých stredných školách v kraji sa líšia, možnosť dať sa očkovať však využili učitelia zo všetkých 38 škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja.

Percentuálne najviac vakcinovaných pedagógov je na Strednej zdravotníckej škole C. Šimurkovej v Trenčíne, Gymnáziu Ľ. Štúra v Trenčíne, Gymnáziu v Partizánskom, Obchodnej akadémii v Považskej Bystrici, ale aj na Spojenej škole v Púchove či SOŠ technickej v Dubnici nad Váhom. Očkovanie členov pedagogických zborov pokračuje aj v týchto dňoch.

 

Autor: (Barbora JÁNOŠKOVÁ, Kancelária predsedu TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.01.2021
Na rekonštrukciu škôl a športoviská je v rozpočte takmer 11 miliónov eur
Obdobie pandémie, keď sa žiaci vzdelávajú z domu, využíva Košický samosprávny kraj (KSK) na rekonštrukciu budov krajských stredných škôl a internátov aj výstavbu športovísk. V rozpočte na tento rok je na to vyčlenených takmer 11 miliónov eur.
viac
29.01.2021
Dotačné schémy TSK sú už otvorené
V rámci Dotačného systému Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK), Participatívneho-komunitného rozpočtu TSK, Zelených očí a podpory zážitkového vzdelávania na stredných školách prerozdelí župa medzi žiadateľov v tomto roku takmer 700 tisíc eur.
viac
16.08.2021
Zaočkovanosť zamestnancov župných stredných škôl je nad slovenským priemerom
Na tlačovej konferencii Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR ku kampani Za otvorené školy o tom na pôde Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) informoval predseda TSK.
viac
30.08.2021
Charitatívna cyklojazda Parasport24 tour pomôže tento rok v Trenčianskom kraji
Niekoľko tisíc eur odovzdá aj v tomto roku občianske združenie Parasport24, ľuďom v núdzi v rámci cyklistického podujatia Parasport24 tour.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %