Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
27.01.2021 08:30

Žarnovica vyhlásila súťaž o najkrajšiu zimnú fotografiu


Ilustračná snímka.


Mesto Žarnovica vyhlásilo súťaž o najkrajšiu zimnú fotografiu určenú pre neprofesionálnych fotografov.


Záujemcovia môžu svoje fotografie prihlásiť do 7. februára v dvoch súťažných kategóriách, o víťazoch rozhodne verejnosť v online hlasovaní i odborná porota. Mesto o tom informovalo na svojej webovej stránke.

„Cieľom súťaže je inšpirovať šikovných ľudí, ktorí radi zvečňujú prostredníctvom fotoaparátu výnimočné momenty a zákutia mesta Žarnovica a jej častí formou čierno-bielej alebo farebnej fotografie,“ uvádza samospráva s tým, že výhercov odmení vecnými cenami. Do súťaže sa môže zapojiť každý bez ohľadu na vek, podmienkou je však možnosť prihlásenia len jednej fotografie.

Súťažné fotografie budú oddelením kultúry, mládeže a športu Mestského úradu Žarnovica zverejnené na sociálnej sieti, kde o víťazoch rozhodne v online hlasovaní verejnosť. Jednu fotografiu ocení i odborná porota. Prihlasovanie fotografií je otvorené do 7. februára, vyhodnotenie súťaže mesto zverejní 26. februára.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.02.2021
Oravská knižnica vyhlásila súťaž o naj knihu regiónu
Oravská knižnica Antona Habovštiaka v Dolnom Kubíne vyhlásila 13. ročník súťaže Kniha Oravy. Súťažiť môžu knihy vydané v roku 2020 a späté s regiónom Oravy tematicky alebo osobou autora textovej či obrazovej časti. Informovala o tom Zdenka Prílepková z Oravskej knižnice.
viac
08.04.2021
Súťaž – Európa aj vo vašom meste
Úrad vlády SR spustil fotografickú súťaž pri príležitosti Dňa Európy. Súťaž bude trvať od 6. 4. 2021 do 5. 5. 2021. Súťaže sa môže zúčastniť každý zo SR, bez obmedzení.
viac
13.04.2021
Verejnosť môže do konca apríla hlasovať v súťaži Kniha Záhoria
Už 12. ročník súťaže Kniha Záhoria vyhlásili organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja Záhorská knižnica, Záhorská galéria Jána Mudrocha v Senici, Záhorské múzeum v Skalici a Mestské centrum kultúry Malacky. Informovala o tom Záhorská knižnica na webovej stránke.
viac
26.02.2024
MAS Žiar vyhlásila súťaž o najkrajšiu fotografiu z regiónu
Miestna akčná skupina (MAS) Žiar vyhlásila siedmy ročník súťaže o najkrajšiu fotografiu z územia, kde pôsobí. Témou súťaže je Môjmu srdcu najbližšie, snímky majú zachytávať prírodu, ľudí, tradície, život či budúcnosť v regióne. Informovala o tom projektová manažérka MAS Žiar Erika Jonasová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %