Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
24.11.2021 10:40

BVS otvorila v meste nové kontaktné centrum


Snímka zdroj: (BSK).


Občania využívajúci služby Bratislavskej vodárenskej spoločnosti (BVS) môžu od pondelka vybaviť potrebnú agendu v novom kontaktnom centre.


V obchodnom dome pri Trnavskom mýte bude pracovisko prístupné sedem dní v týždni od 10.00 do 20.00 h. Informuje o tom BVS.

"Na vyše 230 štvorcových metroch je k dispozícii osem kontaktných bodov, zákazníci na nich môžu vybaviť bežnú obchodnú agendu či zmluvné vzťahy alebo konzultovať svoje projekty s odborníkmi," povedal generálny riaditeľ BVS Peter Olajoš.

Poukázal tiež na ekonomickú výhodu presťahovania kontaktného centra. "Za prenájom priestoru kontaktného centra v Lamači BVS v minulosti platila približne 40 eur za štvorcový meter. Súčasná cena je o viac ako polovicu výhodnejšia," spresnil.

Konzultáciu v novom kontaktnom centre je možné si dohodnúť na presný čas prostredníctvom internetovej stránky www.bvsas.sk.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.11.2020
Vo Vajnoroch pribudol nový vodovod, začína sa opravovať aj kanalizácia
V bratislavských Vajnoroch pustila v piatok Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) vodu do nového vodovodu na ulici Za humnami. Generálny riaditeľ BVS Peter Olajoš zároveň ohlásil začiatok opravy vákuovej kanalizácie v tejto mestskej časti za viac ako milión eur.
viac
01.03.2021
Nové Mesto by mohlo po prázdninách otvoriť škôlky a prvý stupeň škôl
Bratislavské Nové Mesto by mohlo po prázdninách otvoriť všetky svoje materské školy a tiež prvý stupeň základných škôl. Starosta Rudolf Kusý ubezpečuje, že mestská časť urobí všetko pre to, aby boli školy a škôlky bezpečným miestom.
viac
10.05.2021
Miestny úrad v Ružinove bude mať nové klientske centrum
Miestny úrad v bratislavskom Ružinove bude mať nové centrum služieb občanom. Rekonštrukcia priestorov prichádza po takmer troch desaťročiach a podľa mestskej časti už bola nevyhnutná.
viac
16.11.2021
Mesto Prešov predstavilo nové logo a slogan
Mesto Prešov začína okrem tradičného mestského erbu používať aj vlastné logo a slogan. Nové prvky vizuálnej identity sú vzájomne úzko prepojené a spoločne tvoria symbolickú definíciu nášho mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %