Utorok 07.05.2024
Dnes má meniny 
Monika
°C
17.03.2023 10:35

Centrum dobrovoľníctva spustilo nový portál pre dobrovoľníctvo v regióne


Ilustračná snímka.


Nitrianske centrum dobrovoľníctva spustilo nový online portál kdepomahat.sk. Určený je predovšetkým firmám, ktoré sa chcú zapojiť do pomoci nitrianskym mimovládnym organizáciám a komunitám, pri ktorých pôsobia.


Poslúži aj ako databáza organizácií a inštitúcií z nitrianskeho regiónu, ktoré potrebujú dobrovoľnícku, materiálnu alebo finančnú pomoc, informovalo centrum.

Nový portál vznikol v spolupráci s Nadačným fondom Jaguar Land Rover Slovakia v Nadácii Pontis a Britskou obchodnou komorou v Slovenskej republike. Slúži aj ako prehľadný zoznam aktuálne 40 organizácií a inštitúcií z Nitrianskeho samosprávneho kraja, ktoré potrebujú dobrovoľnícku, materiálnu alebo finančnú pomoc. Jednotlivé organizácie majú uvedené krátke anotácie, zadefinované potreby pomoci a kontaktné údaje. Informácie sa budú každoročne aktualizovať.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.04.2019
Verejnosť už môže hlasovať za projekty z participatívneho rozpočtu
Nitrianska komunitná nadácia (NKN) už oficiálne spustila verejné hlasovanie, prostredníctvom ktorého môžu Nitrania podporiť projekty, ktoré by mali získať grant z programu Mením moje mesto.
viac
13.05.2021
Nový cintorín na Chrenovej chce mesto spustiť do prevádzky v júni
Nový cintorín v nitrianskej mestskej časti Chrenová by mal byť spustený do prevádzky už o niekoľko týždňov. Podľa informácií z radnice je jeho otvorenie naplánované na mesiac jún.
viac
21.10.2022
Petržalka spustila nový mapový portál, informácie tu nájdu aj voliči a šoféri
Počtom obyvateľom najväčšia bratislavská mestská časť Petržalka spustila nový mapový portál. Verejnosť tu napríklad nájde prehľad kultúrnych zariadení, športovísk a ihrísk, zelene, pitných fontánok, pamätihodností či zariadení sociálnych služieb.
viac
08.11.2023
Na ocenenie Srdce na dlani prišlo 41 nominácií
Nitrianske centrum dobrovoľníctva (NCD) prijalo do 13. ročníka oceňovania Srdce na dlani 41 nominácií pre celkovo 97 dobrovoľníkov z Nitrianskeho kraja.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.10 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.74 %