Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
02.04.2022 10:00

Najstaršia obyvateľka mesta oslávila storočnicu


Pani Perpete Vaškovej blahoželá primátor mesta Peter Wolf.


Najstaršou obyvateľkou mesta Dubnica nad Váhom je Perpeta Vašková, ktorá v pondelok 28. marca 2022 oslávila svoje 100. narodeniny! Perpeta sa narodila v roku 1922, žila a pracovala v Dubnici a jej úzkom okolí.


K narodeninovému stolu v zariadení pre seniorov DUBINA, v ktorom momentálne žije, dokázala prísť po svojich, aby toto výnimočné jubileum oslávila nielen so svojimi najbližšími, ale aj zamestnancami zariadenia a priateľmi. „Veľmi si vážim, že som mal možnosť osobne jej zablahoželať a pozhovárať sa s ňou a jej najbližšou rodinou. Dovolím si povedať, že z očí jej srší energia, aktivita a čulosť. Pani Perpeta má môj úprimný obdiv. Prajem jej najmä veľa zdravia, dostatok energie a v jej okolí ľudí, ktorí ju majú radi. Som rád, že sa jej u nás v ZPS Dubina dobre býva a darí,“ vyslovil primátor mesta Peter Wolf.

Pani Perpete Vaškovej prajeme pevné zdravie!

Autor: (ts-MsÚ Dubnica nad Váhom)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.05.2020
Rekonštrukciu domu kultúry v Dubnici nad Váhom by mali ukončiť v decembri
Rekonštrukciu domu kultúry v Dubnici nad Váhom za viac ako 1,4 milióna eur by mali dokončiť do konca tohto roku. Počas kontrolného dňa to povedal dubnický primátor Peter Wolf.
viac
19.04.2021
Dubnica nad Váhom opraví časť historického kaštieľa i priľahlý svah
Zabezpečiť stabilizáciu krídla historického kaštieľa zo 17. storočia v Dubnici nad Váhom a priľahlého svahu má oprava naplánovaná na tri mesiace. Podľa hovorkyne mesta Veroniky Rezákovej si vyžiada investíciu viac ako 250 000 eur, ktorá je zabezpečená z rezervného fondu mesta.
viac
20.06.2022
Dubnická radnica zrekonštruuje za 353 000 eur školské ihrisko ZŠ s MŠ P. Demitru
V Dubnici nad Váhom začali s rekonštrukciou školského ihriska Základnej školy s materskou školou Pavla Demitru. Škola je poslednou z troch dubnických škôl, na ktorej samospráva realizuje kompletnú rekonštrukciu školského športoviska.
viac
04.03.2024
Mestské kompostovisko v Dubnici nad Váhom otvoria skôr
Mestské kompostovisko v Dubnici nad Váhom otvorí samospráva skôr. Umožnilo jej to priaznivé počasie. Obyvateľom tak bude k dispozícii už od polovice marca. Informovala o tom Mária Škvarová zo sekretariátu primátora mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.07 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.77 %