Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
16.04.2022 03:55

O filmoch letného kina môžu rozhodnúť obyvatelia v ankete


Ilustračná snímka


Obec Voderady pri Trnave sa už pripravuje na tohtoročné Voderadské kultúrne leto. Okrem hudobných a kultúrno-športových popoludní a večerov chce priniesť aj novinku Letné kino pod gaštanom.


Do konca apríla dáva možnosť rozhodnúť obyvateľom o jeho programovej náplni. V ankete môžu vybrať filmové tituly, ktoré by chceli vidieť. Informuje o tom na svojom webe.      

Voderadské letné kino bude premietať v júli a auguste. V ponuke na večery je napríklad Forest Gump, ale aj filmy českej či slovenskej produkcie Denník moderného fotra, Teória tigra, Ženy v behu či Teroristka, spolu dvadsať titulov. V doterajšom hlasovaní si najlepšie vedú Mamma mia!, Pomáda a Ježko Sonic. Do premietania postúpi pätica najúspešnejších.      

Voderadské kultúrne leto už dlhé roky prináša Voderadčanom ponuku príjemného strávenia teplých večerov koncertmi populárnej, ľudovej, dychovej či folkovej hudby, tanečnými vystúpeniami, divadelnými vystúpeniami či programami pre deti.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.07.2017
Žilinské kultúrne leto pokračuje
Víkend a nasledujúci týždeň spríjemnia v Žiline obyvateľom, ale aj návštevníkom zaujímavé kultúrne podujatia.
viac
17.07.2018
Liptovfest zabaví aj prekvapí
Liptov je perlou cestovného ruchu Slovenska. Spája krásnu prírodu, moderné atrakcie, tradície, skvelú kuchyňu a mnoho iného do balíka, ktorý treba zažiť. Tak ako Liptov, treba zažiť aj blížiace sa podujatie, ktoré bude oslavou Liptova, liptovského, s Liptákmi, ale nielen s nimi.
viac
01.07.2019
K čaru leta patria aj hudobné festivaly - júlový program
Leto má svoje čaro, vychutnávajú si ho deti, juniori aj dospeláci. Nielen priaznivci kúpania v mori, ale aj fanúšikovia hudby, pre ktorých je ponuka hudobných podujatí na Slovensku viac ako bohatá.
viac
14.06.2023
Kultúrne leto v hlavnom meste ponúkne viac ako 200 podujatí
Bratislava bude najbližšie mesiace opäť zaplnená koncertmi, výstavami, komentovanými prechádzkami, diskusiami o duševnom zdraví či cvičeniami pod holým nebom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %