Nedeľa 19.05.2024
Dnes má meniny 
Gertrúda
°C
25.01.2024 03:10

Od piatka bude v športovej hale v Trnave festival zábavy FestHry


Ilustračný výrez plagátu (FB)


Festival hier, hračiek a zábavy FestHry sa bude konať v Trnave od piatka (26. 1.) do nedele (28. 1.) v Mestskej športovej hale. Podujatie, ktoré píše už svoj 13. ročník a malo prestávku počas pandémie, bolo inšpirátorom pre podobné podujatia na celom Slovensku.


Informovali o tom organizátori z Mestskej rady mládeže, ktorí tradične sľubujú zábavu pre všetky vekové kategórie.         

Nebudú chýbať logické, strategické, kartové, rýchle postrehové či zábavné párty hry, stavebnice, hlavolamy, stolný futbal a ďalšie. V priebehu všetkých troch dní sa bude konať súťaž v skladaní Rubikovej kocky. Na každý deň sú pripravené aj divadielka a hudobné programy pre najmenších, ktorí tvoria veľkú časť návštevníkov. Každoročne príde na podujatie približne 4000 záujemcov, v jeden moment sa môže na festivale tešiť z pôžitku z hrania okolo 300 až 350 účastníkov.         

Festival je orientovaný na rodinu, dáva priestor, aby sa pri jednom hracom stole mohli stretnúť viaceré generácie a spolu sa zabaviť. Nie je to však jediná cieľová skupina návštevníkov, na FestHry prichádzajú skupiny dospelých priateľov, triedy s pedagógmi a podobne.         

V prvý deň bude hala pre návštevníkov otvorená od 15. do 20. h., v sobotu od 10. do 20. h. a v nedeľu od 13. do 18. h.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.02.2017
V Želiezovciach chcú vybudovať viacúčelovú športovú halu
Mesto Želiezovce a jeho občania majú záujem o vybudovanie nového viacúčelového športového centra pre deti a mládež, ktorého súčasťou by bola aj ľadová plocha, keďže s takouto ponukou samosprávu listom oslovil Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH).
viac
10.04.2021
Online festival Zhovorka pozýva nielen študentov
Trojdňový online festival Zhovorka je určený nielen vysokoškolákom, ktorí sú unavení z dlhodobého obmedzenia sociálneho života a túžia po interaktívnej diskusii.
viac
08.09.2023
V Trnave sa začína včelársky festival, medy možno kúpiť pred radnicou
Trnavský včelársky festival sa koná v piatok a sobotu (9. 9.) po roku v Trnave. Na pešej zóne pred radnicou ponúkne produkty slovenských včelárov verejnosti, pre odborníkov i záujemcov sa na radnici uskutočnia aj bloky prednášok.
viac
09.09.2023
Zoo Bratislava sa s letom lúči festivalom smiechu a zábavy
V bratislavskej zoo sa budú v sobotu festivalom smiechu a zábavy lúčiť s letom. Pre deti sú pripravené viaceré aktivity. TASR o tom informovala Alexandra Ritterová zo zoo.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %