Pondelok 20.05.2024
Dnes má meniny 
Bernard
°C
21.09.2023 10:05

Otvorenie cyklotrasy Partizánske


Ilustračná snímka


Trenčiansky samosprávny kraj neúnavne pracuje na rozširovaní cyklistickej infraštruktúry na svojom území, o čom svedčí už 50 km sprístupnených cyklotrás, ale aj ďalšie, ktoré sú aktuálne vo výstavbe. Najnovším prírastkom je 4,6 km dlhý cyklochodník spájajúci Partizánske a Šimonovany.


Najnovším prírastkom je viac ako 4,6 km dlhý cyklochodník spájajúci Partizánske a Šimonovany, ten je prvou zrealizovanou časťou Hornonitrianskej cyklomagistrály. Financie na jeho výstavbu župa získala z Integrovaného regionálneho operačného programu.

Slávnostné otvorenie spomínaného úseku cyklotrasy sa uskutoční v sobotu 23. septembra 2023. Cyklotrasa bude odovzdaná do užívania verejnosti spoločnou jazdou, ktorá začne o 13.30 h v Partizánskom na začiatku úseku na ulici Riečna (https://maps.app.goo.gl/5xwEEGNxxNkNNTkdA), odkiaľ prejdeme až na koniec úseku do Malých Bielíc (https://maps.app.goo.gl/K6GCYgAeSpbYmvBe6), kde bude tlačový brífing aj malý kultúrny program. Veríme, že sa nás pri tejto príležitosti stretne čo najviac.

Autor: (ts-TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.05.2018
Gymnázium zrekonštruujú za viac ako milión eur
Viac ako polstoročie stará budova Gymnázia v Partizánskom sa dočká kompletnej rekonštrukcie za viac ako milión eur. Financie na tento účel získa Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) ako zriaďovateľ školy z fondov Európskej únie, informoval Matej Plánek z oddelenia komunikácie a medzinárodných vzťahov
viac
08.03.2022
Rozsiahla rekonštrukcia župnej školy za viac ako milión eur napreduje
Žiaci Strednej odbornej školy Jána Antonína Baťu v Partizánskom, ale aj široká verejnosť, budú môcť využívať vynovené priestory kuchyne i jedálne už tento rok. Súčasťou veľkej investície je aj rekonštrukcia spoločenských priestorov školy.
viac
01.02.2023
TSK spustil petíciu za preradenie dvoch nemocníc v kraji do vyššej úrovne
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) nesúhlasí s pripravovanou kategorizáciou nemocníc z dielne rezortu zdravotníctva a žiada zaradiť Nemocnicu s poliklinikou (NsP) Myjava a Nemocnicu na okraji mesta v Partizánskom do druhej úrovne.
viac
24.07.2023
Cyklistický chodník v Partizánskom bude stáť viac, dokončia ho i neskôr
Cyklistický chodník, ktorý spája mestské časti Šimonovany a Malé Bielice v Partizánskom, bude drahší o takmer 200.000 eur. Jeho výstavbu dokončia neskôr. Úpravy zmluvy si vyžiadali práce navyše.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %