Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
23.03.2024 08:00

Počas Veľkej noci budú autobusy ARRIVA premávať ako cez prázdniny a sviatky


Ilustračná snímka ARRIVA


Počas veľkonočných prázdnin a sviatkov Veľkej noci budú všetky dopravné spoločnosti ARRIVA na Slovensku zabezpečovať regionálnu aj mestskú autobusovú dopravu vo sviatočnom a prázdninovom režime podľa platných cestovných poriadkov.


ARRIVA preto odporúča cestujúcim, aby venovali zvýšenú pozornosť značkám uvedeným pod číslom každého spoja.

„Kombinácia sviatočných dní a školských prázdnin znamená, že verejnú autobusovú dopravu využíva v tomto období menej cestujúcich. Tomu sa každoročne prispôsobujú aj cestovné poriadky autobusových spojov spoločností ARRIVA. Vo štvrtok 28. marca a utorok 2. apríla budú naše autobusy premávať v režime školských prázdnin. Na Veľký piatok 29. marca, cez Veľkonočnú nedeľu 31. marca a na Veľkonočný pondelok 1. apríla môžu cestujúci využiť spoje premávajúce ako v nedeľu alebo štátom uznané sviatky. V sobotu 30. marca bude regionálna aj mestská autobusová doprava zabezpečená rovnako, ako počas akejkoľvek inej soboty v roku,“ uviedol Peter Stach, hovorca spoločností ARRIVA na Slovensku.

Platné cestovné poriadky nájdu cestujúci na webovej stránke spoločnosti ARRIVA v sekcii cestovné poriadky.

ARRIVA informuje o aktuálnych cestovných poriadkoch, čipových kartách a výhodách ich používania, o prijatých zmenách a poskytovaných službách prostredníctvom webovej stránky, e-mailu informacie@arriva.sk, alebo na linke zákazníckej podpory +421 915 733 733 od 8:00 do 20:00 každý deň vrátane víkendov a sviatkov. Cestujúci sa tiež môžu prihlásiť na odber noviniek na internetovej stránke www.arriva.sk/newsletter.

Autor: (ts-ARRIVA)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.03.2016
Vývoz odpadu – ako bude prebiehať v mestách počas veľkonočných sviatkov?
Veľkonočné sviatky sú tu onedlho a pravdepodobne si už mnoho z vás zveľaďuje a upratuje svoju domácnosť. S tým súvisí aj zbavovanie sa bežného zmesového komunálneho odpadu či odpadu, ktorý patrí do triedeného zberu.
viac
26.03.2018
Spišský hrad po zime opäť otvára svoje brány pre verejnosť
Najnavštevovanejší slovenský hrad po zime opäť otvára svoje brány. Od pondelka bude Spišský hrad otvorený v plnom režime aj s múzejnými expozíciami, denne od 9. do 17. hodiny s posledným vstupom o 16. hodine. TASR o tom informovala Dáša Uharčeková Pavúková zo Spišského múzea v Levoči.
viac
02.04.2022
Veľkonočné zvyky a tradície predkov priblížia v skanzene v Pribyline
Tradície a zvyky predkov počas veľkonočného obdobia predvedú od 15. do 17. apríla v Múzeu liptovskej dediny v Pribyline. TASR o tom informovala odborná referentka kultúry Liptovského múzea Martina Vilčeková.
viac
01.04.2023
Veľká Noc na Liptove bude bláznivá, chutná a tradičná
Veľká Noc na Liptove bude bláznivá, chutná, tradičná, ale aj v znamení parádnej lyžovačky. Hotelieri a prevádzkovatelia ubytovacích zariadení upozorňujú, že rezervácie na poslednú chvíľu sa nemusia vyplatiť. Pestrá ponuka regiónu okolo Liptovskej Mary je totiž veľkým lákadlom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %