Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
19.12.2023 05:05

Stojiská na nádoby na odpad pribudli v ďalších lokalitách


Ilustračná snímka, zdroj: Bánovce nad Bebravou


Mesto Bánovce nad Bebravou vybudovalo ďalšie kryté stojiská na nádoby na odpad. Stojiská pribudli postupne v uplynulých dňoch v troch lokalitách mesta, slúžiť budú pre obyvateľov viacerých bytových domov. Informovala o tom bánovská radnica v tlačovej správe.


Prvé z troch krytých stojísk kontajnerov osadila samospráva na Sládkovičovej ulici 1172, slúžiť bude pre obyvateľov tohto bytového domu i domu číslo 1176 na Hollého ulici. Ďalšie stojisko pribudlo na Trenčianskej ceste a využívať ho budú obyvatelia bytových domov číslo 599, 600 a 601.         

Odpad do krytého stojiska na Kukučínovej ulici budú po novom odovzdávať i obyvatelia vybraných bytových domov na Kukučínovej ulici a Ulici Matice slovenskej.         

Výstavbou krytých stojísk chce samospráva predovšetkým zamedziť odpadovej turistike a prispievať k zlepšeniu poriadku na sídliskách. Obdobné stojiská sa nachádzajú už vo viacerých lokalitách Bánoviec nad Bebravou.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.06.2018
Bánovce nad Bebravou chcú postaviť kompostáreň na biologicky rozložiteľný odpad
Bánovce nad Bebravou majú záujem na pozemkoch v Dežericiach (okres Bánovce nad Bebravou) postaviť kompostáreň na biologicky rozložiteľný odpad (BRO). K dispozícii by mala byť nielen pre mesto, ale i okolité obce.
viac
29.06.2019
V Bánovciach nad Bebravou pribudli nové nádoby na triedený zber odpadu
Na území Bánoviec nad Bebravou pribudlo 30 nových 1100-litrových plastových kontajnerov. Samospráva získala nádoby bezplatne a sleduje nimi zefektívnenie a rozšírenie triedeného zberu odpadu v meste.
viac
04.10.2019
V meste pribudli ďalšie kryté stojiská na nádoby na odpad
Samospráva Bánoviec nad Bebravou umiestnila na území mesta ďalšie dve kryté uzamykateľné stojiská na kontajnery. Stojiská za takmer 15.000 eur pribudli na ulici Matice slovenskej a ulici Žitná, ich obstaranie financovala radnica z rozpočtu mesta. Informovala o tom v tlačovej správe.
viac
27.10.2022
Mesto znížilo počet nádob na triedený odpad
Samospráva Bánoviec nad Bebravou pristúpila k zníženiu počtu nádob na triedený odpad na území mesta. Opatrením sleduje zachovanie frekvencie vývozu odpadu. Novinkou je i označenie nádob čipom. Informovala o tom radnica v tlačovej správe.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %