Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
13.10.2022 09:30

Top ubytovacím zariadením TSK za rok 2021 je Rybník Horná Mariková - Modlatín


Snímka zdroj: (rybnikmodlatin.sk).


Top ubytovacím zariadením v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) v roku 2021 sa stalo rekreačné zariadenie Rybník Horná Mariková – Modlatín v Považskobystrickom okrese.


Ubytovanie poskytuje v drevenicových bungalovoch, nachádzajúcich sa v upravovanom a plne vybavenom areáli. Informovala o tom Petra Gabrielová z Krajskej organizácie cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región.

Titul Osobnosť cestovného ruchu získal Jozef Tomík, dlhoročný vedúci sokoliarskej skupiny Aquila z Bojníc.

Ako Top inováciu porota ocenila mobilnú aplikáciu Hrady 3D, ktorej obsahom je rozšírená realita na Trenčianskom hrade, konkrétne v Barborinom paláci. O vytvorenie aplikácie sa zaslúžila KOCR Trenčín región.

Top turistickým produktom v cestovnom ruchu sa stal produkt Kúpeľov Trenčianske Teplice, kúpeľný pobyt s názvom Post Covid Medical. Ocenenie v kategórii zariadenie prístupné pre ťažko zdravotne postihnutých získal hotel Panorama v Trenčianskych Tepliciach.

O Top gastrozariadení rozhodla široká verejnosť prostredníctvom online hlasovania. V aktuálnom ročníku ho udelili reštaurácii Alej v Bojniciach.

KOCR Trenčín región odovzdáva prestížne ocenenia Top v cestovnom ruchu už piaty rok v šiestich kategóriách. Najlepší si ocenenia prevzali v pondelok (10. 10.) počas Dňa otvorených dverí TSK. O víťazoch jednotlivých kategórií rozhodla odborná komisia. Samostatnú kategóriu predstavuje Top gastronomické zariadenie, v ktorej o víťazovi rozhodla verejnosť prostredníctvom elektronického hlasovania.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.10.2016
Bojnice majú z turizmu asi 330 000 eur, do rozvoja dávajú len dve percentá
Sumu vo výške asi 330 000 eur za rok prináša každoročne do rozpočtu kúpeľného mesta Bojnice cestovný ruch. Do rozvoja turizmu v súčasnosti investuje samospráva dve až tri percentá z tejto sumy, v budúcnosti by to malo byť zaužívaná tretina až štvrtina.
viac
15.09.2017
Návštevnosť Trenčianskeho kraja rastie
Záujem o Trenčiansky kraj z roka na rok stúpa. Potvrdzujú to štatistické údaje a porovnania návštevnosti z predchádzajúcich rokov. Rozlohou síce malý, ale turistickým potenciálom veľký Trenčiansky kraj navštívilo v prvom polroku 2017 o 19 % viac turistov ako v rovnakom období minulého roku. 
viac
21.01.2018
Verejnosť vybrala zariadenia, zamestnancov a produkty cestovného ruchu
Verejnosť v online hlasovaní vybrala najlepšie zariadenia, zamestnanca a produkt cestovného ruchu Prešovského kraja za rok 2017. Víťazi ankety doplnia výber odbornej poroty, ktorá ocenila štyri osobnosti a trojicu produktov z oblasti turizmu Prešovského kraja.
viac
29.12.2021
V prihraničných okresoch Trnavského kraja predstavia šľachtické rody
Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trnavský kraj aj napriek nepriaznivej pandemickej situácii hľadala v roku 2021 spôsoby na rozširovanie možností turistiky a spoznávania regiónu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %