Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
12.03.2020 09:00

Výstavba cestnej infraštruktúry pre priemyselný park skomplikuje dopravu


Snímka zdroj: (nitralive.sk).


Krajský dopravný inšpektorát v Nitre upozorňuje motoristickú verejnosť na uzáveru cesty I/64.


Cesta bude uzavretá od 15. marca od 12.00 h do 31. augusta v oboch smeroch v úseku od križovatky s miestnou komunikáciou Prvosienková po okružnú križovatku Dolné Hony. „V súvislosti s predmetnou uzáverou bude taktiež neprejazdná komunikácia, ktorou je dopravne napojené parkovisko pre osobné vozidlá pri Jaguari Land Rover v smere z Nitry a späť,” upozorňuje polícia. Dôvodom uzávery je výstavba súčastí cestnej infraštruktúry pre strategický park Nitra.

Obchádzkové trasy budú vedené po rýchlostnej ceste R1A, po miestnych komunikáciách a účelových komunikáciách v strategickom a priemyselnom parku Nitra Sever. „Krajský dopravný inšpektorát v Nitre týmto apeluje na účastníkov cestnej premávky, aby zvážili možnosť využitia alternatívnych trás a sledovali dopravné značenie, ktorým bude obmedzenie vyznačené,” upozorňuje polícia. Zároveň žiada vodičov o dodržiavanie pokynov policajtov, ktorí budú v prípade nutnosti v časoch ranných a poobedňajších dopravných špičiek na vybraných miestach usmerňovať cestnú premávku.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.03.2020
Mesto Malacky namieta voči prekladisku materiálu
Primátor Malaciek Juraj Říha sa stavia proti zámeru nového prekladiska stavebného materiálu na území mesta.
viac
21.04.2020
Výstavba kanalizácie obmedzí na pol roka dopravu na ceste I/61
Okresný dopravný inšpektorát v Považskej Bystrici upozorňuje na dopravné obmedzenia na ceste I/61 medzi Považskou Bystricou a mestskou časťou Považská Teplá. Začali sa v pondelok (20. 4.) a potrvajú až do konca októbra.
viac
31.12.2020
PSK už má dokument, ktorý má ambíciu zlepšiť dopravu v kraji
Prešovský samosprávny kraj (PSK) už má plán udržateľnej mobility (PUM). Ako informovala Lea Heilová z oddelenia komunikácie a propagácie Úradu PSK, dokument obsahuje konkrétne návrhy zlepšení v doprave v celom kraji. Na decembrovom zastupiteľstve ho schválili krajskí poslanci.
viac
09.04.2021
V regióne Malokarpatska vnikne nová cesta
Zlepšenie dopravnej situácie, časová úspora pre vodičov, ale najmä odbremenenie obcí Chorvátsky Grob a Slovenský Grob od tranzitnej dopravy. To všetko prinesie vybudovanie cestného obchvatu obcí Malokarpatska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.10 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.74 %