Utorok 14.05.2024
Dnes má meniny 
Bonifác
°C
23.11.2021 03:30

Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov


Ilustračná snímka.


Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO) pozýva verejných obstarávateľov a obstarávateľov na úvodné školenie „Základy MEAT kritérií pre začiatočníkov“, ktoré sa uskutoční 15. decembra 2021 v čase od 9:00 hod do 12:00 hod.


Školenie je realizované v rámci projektu „Zodpovedné verejné obstarávanie“ prostredníctvom aplikácie MS Teams.

Úvodné školenie sa tematicky zameria predovšetkým na predstavenie výsledkov analýzy využívania a aplikácie MEAT kritérií na Slovensku a základným informáciám, ktoré potrebujete vedieť o MEAT kritériách spolu s vysvetlením vzorcov a taktiež časť školenia bude venovaná aj príkladom z praxe.

Všetky základné informácie aj s programom školenia nájdete TU. 

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom online formuláru TU. ÚVO zároveň upozorňuje, že v prípade ak dôjde k naplneniu kapacity školenia, tak už teraz plánuje ďalšie v januárových a februárových termínoch. Ohľadom informácií k ďalším školeniam sledujte projektový web www.zodpovednevo.uvo.gov.sk.

Autor: (ÚVO)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.02.2021
Podmienky využívania tzv. in-house zákaziek sú obsahom nového podcastu ÚVO
Úrad pre verejné obstarávanie pokračuje v príprave podcastov na rôzne aktuálne témy na pomoc verejným obstarávateľom a obstarávateľom. Obsahom ďalšieho sú možnosti realizácie tzv. in-house zákaziek, ktoré približuje vedúci oddelenia vzdelávania Inštitútu verejného obstarávania Martin Jakubek.
viac
26.08.2021
ÚVO pripravil príručku s názvom Základná kniha o sociálnych hľadiskách
Úrad v rámci projektu Zvyšovanie efektívnosti v oblasti verejného obstarávania na Slovensku, realizovaného v rámci operačného programu Efektívna verejná správa, ktorý je podporený z Európskeho sociálneho fondu vypracoval prvú špecifickú príručku s názvom Základná kniha o sociálnych hľadiskách.
viac
31.08.2021
ÚVO: Náš koncept profesionalizácie podporuje aj OECD
Predseda Úradu pre verejné obstarávanie Miroslav Hlivák viedol online rokovanie s riaditeľom Odboru verejného obstarávania v rámci OECD Paulom Maginom, aby mu predstavil pokrok úradu pri tvorbe legislatívy ohľadom profesionalizácie vo verejnom obstarávaní.
viac
02.02.2022
Úrad pre verejné obstarávanie pozýva na školenie
Úrad pre verejné obstarávanie pozýva verejných obstarávateľov/obstarávateľov a iné obstarávateľské subjekty na školenie Ekologický nákup čistiacich prostriedkov a vozidiel cestnej dopravy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %