Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
08.07.2023 08:05

Zlaté Moravce získalI dotáciu na rekonštrukciu cesty a chodníkov


Ilustračná snímka archiv ON


Mesto Zlaté Moravce zrekonštruuje komunikáciu a chodník na Robotníckej ulici a chodník na Ulici 1. mája. Samospráva získala na rekonštrukčné práce nenávratný finančný príspevok vo výške 266.737 eur, informovala Miroslava Kováčová, vedúca oddelenia strategických činností na MsÚ v Zlatých Moravciach.


Dotáciu na projekt Dobudovanie základnej technickej infraštruktúry v meste Zlaté Moravce poskytlo Ministerstvo vnútra SR. Hlavným cieľom je podporiť dobudovanie základnej technickej infraštruktúry miestnych komunikácií v meste, a tým zlepšiť dostupnosť každodenných služieb a potrieb pre obyvateľov mesta.         

Celkové náklady na rekonštrukciu cesty a chodníka sú vyčíslené na 455.974 eur. Rozdiel finančných prostriedkov bude hradený z rozpočtu mesta, povedala Kováčová. Rekonštrukčné práce by sa mali začať začiatkom augusta.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.01.2019
Mesto pokračuje v rekonštrukcii kaštieľa Migazziovcov
Mesto Zlaté Moravce pokračuje v rekonštrukcii kaštieľa Migazziovcov, ktorý je zapísaný v ústrednom zozname kultúrnych pamiatok. Koncom minulého roka sa uskutočnila tretia etapa výmeny pôvodných okien.
viac
28.10.2019
Mesto pripravuje rekonštrukciu kaštieľa Migazziovcov
Mestskí poslanci schválili predloženie žiadosti o dotáciu z rozpočtovej kapitoly MK SR na projekt obnovy kaštieľa, spolufinancovanie realizovaného projektu mestom vo výške najmenej päť percent z celkového rozpočtu projektu a financovanie prípadných neoprávnených výdavkov z rozpočtu mesta.
viac
15.04.2020
Mesto ukončilo ďalšiu etapu rekonštrukcie kaštieľa Migazziovcov
Mestské stredisko kultúry a športu (MSKŠ) v Zlatých Moravciach ukončilo výmenu okien na hornom poschodí kaštieľa Migazziovcov.
viac
19.06.2020
Budovu radnice v Zlatých Moravciach čaká rekonštrukcia
Mesto Zlaté Moravce začína s rekonštrukciou budovy mestského úradu. Počas rekonštrukčných prác presťahujú jednotlivé oddelenia úradu na päť rôznych pracovísk v meste, fungovať však budú v riadnom režime.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %